ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ

 

Η ομάδα δεν παίζει καλά, μιλάμε για τον Ολυμπιακό στη συγκεκριμένη περίπτωση, και οι εφημερίδες πανηγυρίζουν. Τι είναι αυτό; Ένας κακός, κάκιστος Ολυμπιακός, με Πλατανιά στη συγκεκριμένη περίπτωση, κι όμως την επομένη όλες οι αθλητικές εφημερίδες κάνουν το δικό τους πρωταθλητισμό ασχήμιας. Ποια θα δώσει τον πιο πανηγυρικό πρωτοσέλιδο τίτλο για να επαινέσει μια μέτρια, μετριότατη εμφάνιση του πρωταθλητή.

Μη μου πεις ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε, μάλιστα με 4-1, και εκτός έδρας. Όχι, μη μου το πεις αυτό, διότι θα βγάλω την κόκκινη κάρτα. Σε παρακαλώ, πέρασε έξω, δεν έχεις θέση, ούτε στον εξώστη του αποδυτηριάκια.

Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Όπου μια ομάδα και χωρίς να παίξει μπάλλα μπορεί να κερδίσει, άνετα. Κι ακόμα μιλάμε για ελληνικό πρωτάθλημα, όπου κυκλοφορούν ομάδες ανάπηρες, αδούλευτες, όχι της ίδιας κατηγορίας και αξίας. Να πω κι αυτό: Απ’ αυτόν τον κακό χθες στα Περιβόλια Ολυμπιακό ο Πλατανιάς ήταν δύο κλάσεις κατώτερος τουλάχιστον.

Γιατί, λοιπόν, η εφημερίδα, η κάθε εφημερίδα, για τον Ολυμπιακό, για την κάθε ομάδα, χαρίζει πρωτοσέλιδους ύμνους και δεν γράφει την αλήθεια; Σιγά το ερώτημα. Όσοι διαβάζουν αποδυτηριάκια θα βαθμολογηθούν με 20. Επειδή η αλήθεια δεν πουλάει. Λιγώτερα φύλλα θα πουλήσει η εφημερίδα, η κάθε εφημερίδα τονίζοντας την αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πλατανιάς έδωσε την τσάπα στον Ολυμπιακό