ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Άρης Γρηγοριάδης (φωτό). Μεγάλο ταλέντο στο κολύμπι. Κάθε αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα θα τον ήθελε δικό του. Να φοράει τη φανέλλα του. Επί του θέματος. Ο Άρης και ο Άρης θα βρεθούν στα δικαστήρια. Αυτό αποφάσισε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κολυμβητής όταν κατά τη γνώμη του ξεπέρασε κάθε όριο αδιαφορίας ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Αυτό προσάπτει ο αθλητής στη διοίκηση του Άρεως. Αδιαφορία προς το πρόσωπό του. Επειδή δεν του δίνουν τα οφειλόμενα χρήματα. Δεν πρόκειται περί αδιαφορίας του σωματείου, όμως. Είναι κάτι χειρώτερο.

Αντιληπτό ότι δεν γίνεται πρωταθλητισμός χωρίς χρήματα. Από τις διακρίσεις, άλλωστε, του αθλητή ο Άρης παίρνει υψηλώτερες επιχορηγήσεις από την ομοσπονδία. Τι γίνεται, όμως;

Ο Άρης, το κάθε σωματείο, δεν έχει λεφτά. Αυτός, όμως, δεν είναι λόγος να κοροϊδεύουν. Να δίνουν υποσχέσεις που δεν είναι σε θέση να τηρήσουν. Στο φινάλε αν δεν έχεις λεφτά για πρωταθλητισμό, τι πιο απλό και έντιμο, να μην θες να κάνεις πρωταθλητισμό.

Να σταματήσει και στο χώρο του αθλητισμού ο σουσουραδισμος. Αν δεν την ξέρετε την σουσουράδα, την Μαντάμ Σουσού, να ρωτήσετε να μάθετε γι’αυτό το νούμερο της παληάς Αθήνας.