ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΧΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ημέρα κλήρωσης. Απλά, για εμάς που είμαστε και φαινόμαστε σοβαροί, θα μάθουμε τον αντίπαλο της Ελλάδος. Με ποια ομάδα θα δώσουμε τα μπαράζ με στόχο την πρόκριση στα τελικά του μουντιάλ. Τίποτα άλλο δεν έχει να μας πει η κλήρωση.

Πρώτη και τελευταία κουβέντα. Ακόμα και να διάλεγες τον αντίπαλο, να είχες το προνόμιο να αποφασίσεις εσύ με ποιον άλλον θα διεκδικήσεις το εισιτήριο για την Βραζιλία, πάλι δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Όλα τα άλλα είναι αερολογίες. Σκέτες.

Η πιο αδύνατη ομάδα είναι η Ισλανδία, σου λένε. Όχι, μας συμφέρει η Σουηδία. Ο καθένας λέει τις εκτιμήσεις του, οι οποίες δεν έχουν καμμία αξία. Η Ρουμανία είναι η πιο βολική, υπάρχει κι αυτή η πρόβλεψη.

Ο αποδυτηριάκιας λέει ότι η Ελλάδα, η χειρώτερη ομάδα από τις 8 των μπαράζ, μπορεί να αποκλείσει το πιο μεγάλο όνομα, την Γαλλία. Όπως και να αποκλειστεί από την Ισλανδία, με το μικρότερο ειδικό βάρος.

Όλα γίνονται. Τίποτα δεν αποκλείεται. Και ό,τι γίνεται, και ό,τι δεν αποκλείεται θα το δεις στο γήπεδο. Όχι στα μπαλάκια της κλήρωσης.