ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

Πηγή: INTIME
 

Πολύ σωστά ξηγιέται ο Μώραλης (στη φωτό με τον Μαρινάκη) που βάζει θέμα δυσφήμησης του ποδοσφαίρου και ζητάει την τιμωρία ΠΑΕ που οι ιδιοκτήτες τους είναι και μαγαζάτορες μήντια. Για σιγά, σου λέει ο πρόεδρος της σούπερ λίγκα. Για σιγά.

Έχουμε ένα προϊόν, το ποδόσφαιρο. Αυτό πουλάμε. Απ’ αυτό ζούμε. Απ’ αυτό υπάρχουμε. Το προϊόν ποδόσφαιρο. Και θα έχουμε τον κάθε Μαρινάκη, πότε από τα Παραπολιτικά, πότε από το Καρφί, να ρίχνει λάσπη στο πρωτάθλημα και σε βάρος άλλων προέδρων ΠΑΕ. Τον κάθε Αλαφούζο να γίνεται ο πιο μεγάλος τελάλης συκοφαντιών.

Έβρισες, κύριε πρόεδρε ΠΑΕ, που ελέγχεις και ένα μέσο, ραδιόφωνο, εφημερίδα, κανάλι; Θα την πληρώνει η ΠΑΕ, λέει ο Μώραλης.

Θα μου πεις υπάρχει μια ένσταση. Στα ΜΜΕ δεν κάνουν κουμάντο οι ιδιοκτήτες τους. Βέβαια. Απλά εμπορεύονται τα ΜΜΕ, δεν επεμβαίνουν στους δημοσιογράφους που αυτοί έχουν την ευθύνη του λειτουργήματος. Έτσι είναι, κύριε Μώραλη.

Αυτό θα σου πει ο Αλαφούζος. Δεν λέω εγώ στους λειτουργούς του Τύπου γράψτε αυτό, μη γράφετε εκείνο. Βαράτε αυτόν, χαϊδέψτε εκείνον.

Κανονικά, δηλαδή,οι συνδικαλιστές του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, της δημοσιογραφικής ιερουργίας θα έπρεπε να αντιδράσουν για το καθεστώς λογοκρισίας που θέλει να επιβάλλει ο Μώραλης στους παετζήδες και μηντιαδόρους.