ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Πηγή: INTIME
 

Ο Τριανταφυλλόπουλος, ένας παίκτης φιλότιμος, είναι της κάρτας. Βασικό χαρακτηριστικό για κάποια μπακ προηγούμενων γενεών. Τσεκούρια. Ανεξέλεγκτοι στο τάκλιν. Το πόδι φθάνει μέχρι την κάτω σιαγώνα του αντιπάλου.

Είναι έκπληξη σε κάποιο παιχνίδι να μην πάρει κάρτα ο Τριανταφυλλόπουλος του Παναθηναϊκού. Και απ’ ό,τι διάβασα, λέγεται ότι ισχυρίστηκε πως για να μην πάρει κάρτα απέφυγε να τζαρτζάρει τον Μήτρογλου, πριν αυτός κάνει το γκολ στο ντέρμπυ.

Φοβερά πράγματα. Είχε ήδη πάρει την κίτρινη το παλληκάρι, το ματς είναι στο 90΄ κι αυτός, ο Τριανταφυλλόπουλος (στη φωτό με τον Αναστασίου), «άφησε» τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλητή, προκειμένου μη λείψει στο επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Για να μην έχει την απώλεια του παικταρά Τριανταφυλλόπουλου η ομάδα του.

Δεν αποκλείεται να σκέφθηκε πράγματι έτσι ο παίκτης. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ο παίκτης δεν είναι έξυπνος. Δεν λέω ότι είναι κουτός.

Πήρες χαμπάρι; Η βασιλεία της στιγμής Από το πόσο έξυπνα μπορεί να ενεργήσει, να αντιδράσει μια στιγμή, κάποια δευτερόλεπτα ένας παίκτης, κρίνεται το αποτέλεσμα ενός μεγάλης σημασίας αγώνα.