Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ 100% ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πηγή: INTIME
 

Αυτά που δεν έχει σταματήσει να λέει ο Αλαφούζος, ότι ο Μαρινάκης κάνει κουμάντο στη διαιτησία, είναι πέρα για πέρα σωστά. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Έχει επίσης δίκαιο και ο Σαββίδης, που κι αυτός φόρα παρτίδα σαν αριστερός ψάλτης, δεξιός είναι ο Αλαφού, αφήνει αιχμές ότι ακόμα ζούμε την εποχή της Παράγκας.

Μιλάει η πραγματικότητα. Το τι, δηλαδή, έχει γίνει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα μετά από 11 αγωνιστικές. Ό,τι πει ο Ολυμπιακός κάνουν τα κοράκια. Τέλος που λέει και ο Φαρφαρέλος.

Ούτε ένα σφύριγμα υπέρ του δεν έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Δεν θες άλλη πιο μεγάλη απόδειξη ότι ο Μαρινάκης έχει το γενικό πρόσταγμα στη διαιτησία. Επειδή το πράμα είχε παραβρωμίσει ο εφοπλιστής έκανε το κόλπο. Τρία χρόνια το παίρνω με τα κοράκια. Ε, για να θολώσω τα νερά δεν θέλω ούτε μια χαριστική διαιτησία.

Το ‘πε κι έγινε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Άρα; Ο Ολυμπιακός είναι ο εξουσιαστής της διαιτησίας. Αν δεν κράταγε τα κοράκια όπως τις χάντρες στο μπεγλέρι του ο Μαρινάκης, όλο και κάποια φάση θα γινόταν υπέρ του Ολυμπιακού, από ανθρώπινο λάθος. Όταν, όμως, τον πρωταθλητή τον σφυρίζουν στο χιλιοστό 50-50, αυτό σημαίνει ότι οι μαυροφόρες παίρνουν εντολή από την οδό Ιάσωνος, στο λιμάνι.