ΟΙ «ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Πηγή: INTIME
 

Κάτι έχει αλλάξει στην εθνική ομάδα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ρουμανία. Εγώ δεν συμφωνώ με τίποτα. Μου μετέφεραν, όμως, στο αυτί ότι «η νέα ολιγαρχία» των διεθνών ποδοσφαιριστών έλαβε την απόφαση. Το έχουν αποφασίσει. Ότι θα πάρουν την πρόκριση για το μουντιάλ.

Το ξέρεις ότι όλα ξεκινούν από τα αποδυτήρια. Από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Κατά πόσο με τα μάτια, με τα βλέμματα οι παίκτες συνεννοούνται. Ψυχολογικά αισθάνονται δεμένοι. Όχι με την ομάδα, ποιος ασχολείται με τις ομάδες. Μεταξύ τους αν λειτουργεί το δέσιμο.

Εγώ, επαναλαμβάνω, ότι δεν μασάω. Γιατί; Επειδή κάποια πράγματα δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο αποδυτηριάκιας είναι ο πρώτος που μίλησε ότι το Ευρω 2004 οφείλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον «συμμοριτισμό» που αναπτύχθηκε ανάμεσα στους διεθνείς, Ζαγοράκηδες και Κατσουράνηδες, Καραγκούνηδες και Δέλλες. Βρύζες και Μπασινάδες.

Ο πληροφοριοδότης μου επιμένει. Ότι κάτι άλλο παίζει στην εθνική ομάδα, ότι οι ολιγάρχες των διεθνών, η νέα τάξη πραγμάτων, θέλουν, πεθαίνουν για την πρόκριση στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Δεν έχουμε πολύ να περιμένουμε, μονάχα μία ημέρα.