ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΟΙ «ΥΠΟΨΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΟ 3-1 ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Κάποιοι Ρουμάνοι ποδοσφαιριστές «τα πήραν» στο 3-1 της Ελλάδος την περασμένη Παρασκευή στο Καραϊσκάκη είναι ό,τι χειρώτερο για την αντίπαλό μας να την βαραίνουν τέτοιες υποψίες. Δεν χρειάζονται «στοιχεία» σ’ αυτές τις περιπτώσεις, για να σκοτώσουν το κλίμα σα μια ομάδα. Μια κουβέντα να βγει στα αποδυτήρια από ποδοσφαιριστή σε βάρος συμπαίκτη του, ένα υπονοούμενο είναι αρκετό να διαλύσει ψυχολογικά, να υπονομεύσει ηθικά την ομάδα.

Στην Ελλάδα το λέμε «μειωμένη απόδοση». Ό,τι δηλαδή, κάποιος, κάποιοι σ’ ένα συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξαν ηθελημένα με στόχο να μην κερδίσει, να χάσει η ομάδα.

Τι πιο εύκολο για τους Ρουμάνους να τους τσιμπήσει η αλογόμυγα της καχυποψίας όταν  πράγματι δυο – τρεις διεθνείς τους σερνόντουσαν στον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα, πήραν κάρτες.

Συνήθως οι κατηγορίες είναι αβάσιμες.

Ύστερα οι βρώμες, οι ψίθυροι οφείλονται και στο γεγονός ότι υπάρχουν διεθνείς Ρουμάνοι που βγάζουν μεροκάματο στην Ελλάδα, φοράνε τη φανέλλα σε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Οι φήμες ότι το πρώτο ματς δεν παίχθηκε στα ίσα πιθανότατα να λειτουργήσουν ανάποδα. Να πεισμώσουν τους Ρουμάνους, να τα δώσουν όλα απόψε, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, για να διαψεύσουν τους σεναριογράφους.

Διαβάστε ακόμα:

Ρουμανία του ρετιρέ, όχι του υπογείου