Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Ο Αλαφούζος έχει το μαγαζί. Για να ξέρουμε τι λέμε. Δεν έχει καμμία σημασία ότι δεν έχει βάλει μία, αν δεν έχει βάλει μία. Αυτό που ζυγίζει είναι ότι έπιασε το πηδάλιο σ’ ένα σακατεμένο πράμα, σ’ αυτόν τον καταχρεωμένο από τις παναθηναϊκάρες της πολυμετοχικότητας μαγαζί και το τρέχει αυτός, ο καναλάρχης, ο εφοπλιστής.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Ο Αλαφούζος που κρατάει το κουμάντο, έχει το μαγαζί. Ο δε Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει, αν πράγματι θέλει, να το πάρει το μαγαζί. Αυτό είναι το σκηνικό πριν ακόμα ανοίξει η αυλαία. Έτσι είναι. Δεν ξέρουμε τι έργο θα δούμε.

Κατ’ αρχήν ο Αλαφούζος έπεσε από τα σύννεφα με την «κίνηση» Δημητράκη. Τι κόλπο είναι αυτό; Ο Αδαμάντιος Πολέμης π.χ. ένα χρόνο ψηνόταν αλλά τελικά δεν ανταποκρίθηκε διότι όλο την έψαχνε στα οικονομικά της ΠΑΕ. Πως, αλήθεια, να πλησιάσει κάποιος να γίνει «επενδυτής», δηλαδή να αναλάβει αυτός τα 45 τόσα εκατομμύρια χρέη;

Καλώς να έρθει ο Γιαννακόπουλος, σκέπτεται ο Αλαφούζος, αν μας κάνει μια ένεση, να τον κάνουμε και αντιπρόεδρο στην ΠΑΕ. Όπως τον γιο του Πολέμη, αν έβαζε κανένα φράγκο ο πατέρας του.

Εγγυήσεις θα ζητήσει ο Αλαφούζος από τον υιό του Παύλου. Έχει υποχρέωση περί τούτου ο πρόεδρος της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Χρεοκοπημένος ο Παναθηναϊκός, όμως τον κρατήσαμε με νύχια και με δόντια. Δεν θα τον παραδώσουμε στα τυφλά.

Θα μιλήσουν τα νούμερα, λοιπόν. Συγκεκριμένα πράγματα. Μ’ ανοιχτά χαρτιά. Και υπογεγραμμένα χαρτιά. Διαφορετικά δεν γίνεται δουλειά.