ΑΣΙΑΤΕΣ ΜΠΟΥΚ ΛΑΜΟΓΙΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ Γ΄ ΑΓΓΛΙΑΣ

 

Πρότειναν στην ΕΠΟ να πληρώνει 150.000 ευρώ το χρόνο για να την ενημερώνουν ποια παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι στημένα, ποια τα έχουν οι πονηροί για στήσιμο. Πολύ καλά έκανε η ΕΠΟ και αρνήθηκε την πρόταση αγγλικής εταιρείας, ειδικευμένης να στοπάρει τα ύποπτα παιχνίδια. Τζάμπα λεφτά.

Νόμος άγραφος. Όπου υπάρχει χρήμα, παίζει και η κομπίνα. Νόμος χωρίς εξαίρεση. Ό,τι και να κάνει το κράτος, ο οποιοσδήποτε έχει συμφέρον να κυνηγάει τον απατεώνα, αυτός, ο απατεώνας, τελικά θα στήσει τη μηχανή του.

Βγαίνει χρήμα από το στοίχημα. Είναι αδύνατον να κρατήσεις μακρυά τους αετονύχηδες, οι οποίοι μάλιστα θα οργανωθούν περισσότερο απ’ ό,τι οι θεσμικοί, οι νόμιμοι.

Στημένα ματς και στην Αγγλία. Ναι, στην Αγγλία, στο πιο καθαρό πρωτάθλημα του κόσμου. Όπου την χωθεί ο πονηρός, ο οποίος στις ημέρες μας και στο στοίχημα, είναι Ασιάτης. Κουμαρτζήδες οι κιτρινιάρηδες από τα πολύ παληά χρόνια, τα προαιώνια. Τους κάνανε τσακωτούς να στήνουν παιχνίδια γάμα κατηγορίας στο νησί. Δεν καταλαβαίνουν. Δεν σταματάνε ποτέ.