ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Καμμία σχέση δεν έχει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο από Εκάλη μερηά και τις βόλτες στην Αράχωβα, με τον σύντροφο Ιβάν Σαββίδη που κονόμησε φράγκα στις παραμεθόριες περιοχές της μετακομουνιστικής Ρωσίας και βρέθηκε στον καταχρεομένο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλη.

Μια στιγμή. Όλα έχουν τη σημασία τους. Από πού κι ως πού και γιατί με τη μεσολάβηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου τακιμιάσαν τα αφεντικά του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και ρισκάρουν; Μήπως και επιδιώκουν, για διαφορετικούς λόγους, την κόντρα με τις ποδοσφαιρικές αρχές και τον αποκλεισμό τους από το πρωτάθλημα;

Ο τσαμπουκάς είναι χοντρός και προκλητικός, στα ίσα. Η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να εφαρμόσουν το νόμο. Διαφορετικά η FIFA και η UEFA θα πετάξουν τις ελληνικές ομάδες από τα κύπελλα Ευρώπης και την εθνική από το μουντιάλ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει στο ντούκου το αντάρτικο των δύο ΠΑΕ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται αυτό. Εκτός κι αν σταματήσουν να ζητούν τη δικαίωσή τους από τα πολιτικά δικαστήρια.

Οι φήμες οργιάζουν για τα πραγματικά κίνητρα των δύο ΠΑΕ. Λέγονται πολλά. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, δηλαδή, δίνουν με τις ενέργειές τους το δικαίωμα.

Στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί παρόμοιο σκηνικό, πάλι με «πρωτοβουλία» του Παναθηναϊκού, επί προεδρίας Τριβέλλα στην ΕΠΟ. Την τελευταία στιγμή απεσοβήθηκε ο κίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν είχαν μία ιδιαίτερη συνομιλία ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Γιόζεφ Μπλάτερ με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Τι κρύβει για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό το αντάρτικο