ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

Πηγή: INTIME
 

Ο κύριος Ηλιάδης του Άρεως ο πρόεδρος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και το λέω με την καλή έννοια. Όχι έξυπνος με την κακή και την πονηρή έννοια. Το ξέρει το παιχνίδι της επικοινωνίας και πότε θα πετάξει τη μπάλλα αράουτ, στο κόρνερ, πότε θα κάνει καθυστέρηση.

Το πράμα για την ομάδα, και για να ακριβολογούμε για την ανώνυμη εταιρεία του Άρεως έφθασε στο αμήν. Αύριο Πέμπτη είναι the last day. Μπαίνουν λεφτά με την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και τσουλάει το πράμα. Το μαγαζί αρχίζει να πληρώνει. Έστω κι αν δεν μπουν τα επτά εκατομμύρια, παρά μονάχα δυο τρία. Διαφορετικά, αποθανέτω μετά των αλλόφυλων.

Δεν υπάρχουν περιθώρια. Καμμία άλλη παράτα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Κι όλοι περιμένουν τον επενδυτή. Δεν λέμε τίποτα. Πρώτα να δούμε φως. Ποιος είναι ο επενδυτής. Ποιος είναι ο σωτήρας.

Ο κύριος Ηλιάδης λέει ότι όλα είναι τελειωμένα. Αν πράγματι συμβαίνει έτσι, τότε τώρα όλα αρχίζουν από το μηδέν. Από την αρχή. Τίποτα, λοιπόν, δεν έχει τελειώσει για τον Άρη.

Επαναλαμβάνω. Ακόμα κι αν όλα είναι τακτοποιημένα. Όλα είναι έτοιμα να ανακοινωθούν, τότε ο Άρης θα μπορεί να νοιώθει ότι ξεκινάει μία αρχή.