ΣΤΟ 2-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον φιναλίστ κυπέλλου, αν θυμίζει κάτι αυτό, Αστέρα με πέναλτυ μαϊμού και ο αποδυτηριάκιας δίνει την πληροφορία ότι στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερες από 90 εταιρείες «προστασίας προϊόντων», ας το πούμε έτσι.

Είσαι βιομηχανία γάλακτος π.χ. η, μία εταιρεία που παίζει δυνατά στην αγορά στο εμπόριο καυσίμων και από την άλλη κυκλοφορούν στην πιάτσα φυλλάδες και σαϊνια ρεπόρτερ που μπορεί να σε βάλουν στο σημάδι. Σκάρτο το γιαούρτι, κλέβουν τα βενζινάδικα με την ταμπέλα τάδε. Τέτοια.

Προλαμβάνουν τη ζημιά αυτές οι «νταβατζήδικες» εταιρείες, όπως και τρέχουν να σβήσουν τη φωτιά, δηλαδή να βουλώσουν στόματα δημοσιογραφικά. Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός; Πώς δεν έχει.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, εκτός Ολυμπιακού, θαρρεί ότι ο πρωταθλητής αβαντάρεται από την διαιτησία. Και να μην ισχύει, άντε να το βγάλεις από το μυαλό του αλλουνού. Ειδικά αυτή τη σαιζόν τα κοράκια δεν έχουν δώσει δικαίωμα ότι σπρώχνουν τον Ολυμπιακό. Είπαμε, όμως. Είναι να μην καταγραφεί στην οπαδική συνείδηση όλων των άλλων ομάδων, ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τη σακούλα.

Παρακάτω. Τι σημασία έχει αν ήτανε ή, δεν ήτανε πέναλτυ στο 74 (στη φωτό ο Βάις έχει κερδίσει το πέναλτυ), αυτό που έδωσε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού με τον Αστέρα. Σημασία έχει ότι αν ήταν διαιτητής ο Σάββας Θεοδωρίδης, θα έπρεπε να αποφεύγει να το δώσει.

Αυτό κυνηγάς σαν Ολυμπιακός. Τι καλές εντυπώσεις. Όχι να κάνεις ρεκόρ και να βελτιώσεις το σερί 12 νίκες και μία ισοπαλία επί Μπούκοβι, που είχε διακοπεί σε ματς με την ΑΕΚ. Η οποία ΑΕΚ απουσιάζει από το πρωτάθλημα και γι’ αυτό ο Μίτσελ έγινε αντι-Μπούκοβι. Κρύο; Νερόβραστο εντελώς.