ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Πηγή: INTIME
 

Τα γραμμένα για τον Άρη ο αποδυτηριάκιας δεν τα ξαναγράφει. Τα σχετικά με το περιβόητο πόρισμα του ελέγχου στα οικονομικά της ανώνυμης εταιρείας Άρης. Ο αποδυτηριάκιας θα γράψει αυτά που δεν έχουν γραφτεί. Λοιπόν.

Είμαι στο φόρουμ της Ακαδημίας Αθηνών και κάνω διάλεξη στους αθάνατους των γραμμάτων και των τεχνών και των επιστημών. Να τους διαφωτίσω πως γίνονται οι κομπίνες από τους αλεπουδιάρηδες παράγοντες της μπάλλας. Η πιο εύκολη κονόμα πέφτει στο παντελόνι από τις μεταγραφές.

Παίρνει ο πρόεδρος έναν παίκτη, ρε και δυο παίρνει και είκοσι δύο, ακόμα και αν δεν τους έχει ανάγκη, για να αρπάξει το μερτικό. Την πατέντα, άλλωστε, την έχουν έτοιμη κι είναι δοκιμασμένη, οι ατζέντηδες.

Ο Άρης, πάντα σύμφωνα με τον έλεγχο, έκανε σε οκτώ χρόνια 194 μεταγραφές. Προς Θεού! Δεν αφήνουμε καμμία αιχμή, δεν ρίχνουμε καμμία υποψία. Σ’ άλλες ομάδες γίνονται οι βρωμιές, όχι στον Άρη.

Αν είναι δυνατόν. Κάθε χρόνο ο Άρης έκανε 25 μεταγραφές! Είναι αυτό ρεκόρ; Η ΑΕΚ στα 3,5 χρόνια επί προεδρίας Ντέμη Νικολαϊδη έκανε 79 μεταγραφές. Αν έμενε οκτώ χρόνια το παλληκάρι πιθανότατα να ξεπερνούσε τον Άρη.

Δεν είπαμε το πιο σημαντικό. Άσε στην άκρη τις λαμογιές. Δεν υπάρχουν λαμογιές. Για τέτοιες θα μιλάει ο καθένας μόνο με στοιχεία. Ο αποδυτηριάκιας ποτέ δεν έκανε κιτρινισμό.

Το πιο σπουδαίο, λοιπόν, είναι ότι στον Άρη διοικούσαν σούπερ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Όπως στο λέω. Ανίκανοι. Άσχετοι.

Έτσι είναι. Όταν ΔΕΝ ξέρεις να ψωνίζεις παίκτες. Όταν κάνεις συμβόλαια με 25 παίκτες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, τότε είσαι για κλωτσές.