ΑΛΑ ΒΓΕΝΟ-ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΑΦΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΗ

Πηγή: INTIME
 

Δεν αποκλείεται να παίξει το ίδιο σκηνικό, έστω με κάποιες παραλλαγές, όπως εκείνο ανάμεσα σε Τζίγγερ Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου. Μιλάμε για το νταραβέρι που υποτίθεται ξεκίνησε μεταξύ Γιαννακόπουλου και Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα πράγματα και αποκαλυπτικά. Άσε τι λέγανε Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος. Και οι δυο τους κάποια στιγμή δεν ήθελαν τον Παναθηναϊκό. Ήθελαν να απεμπλακούν, όμως όχι να μείνει ο κόσμος με την εντύπωση ότι εγκαταλείπουν. Ότι γυρίζουν την πλάτη τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Το ιδεώδες άλλοθι ήταν ο ένας να τα ρίχνει χοντρά και δημοσίως στον άλλονα. Έγιναν φοβερά πράγματα. Βαρειά και ασήκωτα. Κουβέντες αλησμόνητες ανταλλάγησαν μεταξύ των δύο κορυφαίων πολυμετοχικών. Κι αυτό γιατί; Επειδή ήθελαν να την κοπανήσουν. Και ο ένας να ρίξει την ευθύνη στον άλλον.

Όλα όσα επικαλέστηκαν ήταν σκέτο παραμύθι. Η αλήθεια, η μεγάλη αλήθεια ήταν πως την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Κι ερχόμαστε στο νιτερέσο που ακόμα ουσιαστικά δεν ξεκίνησε με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο.

Ερώτηση. Θέλει πράγματι τούτη τη στιγμή να γίνει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος; Σε καμμία περίπτωση.  Οπότε αν το έργο φθάσει στη μία αναπνοή, στην απόφαση του Δημητράκη να την πάρει την ΠΑΕ, έτσι όπως είναι, βαρειά φορτωμένη με τα χρέη, θα υπάρξουν παρατράγουδα. Δεν το συζητάμε αυτό.

Από την άλλη, ο Δημητράκης θέλει πράγματι να πάρει την ΠΑΕ ή, μήπως έχει... μετριαστεί ο αρχικός ενθουσιασμός του; Αν σκέπτεται ότι βιάστηκα να ορμήσω για την ΠΑΕ, τότε η απόσυρση του ενδιαφέροντος του, τελικά, προβλέπω να γίνει με τίποτα σκάγια προς Αλαφούζο μερηά. Θα δούμε.