ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ GAY

Πηγή: INTIME
 

Ο Ολυμπιακός θα απολογηθεί μετά την ποινή που του έρριξε η ΟΥΕΦΑ για ρατσιστική συμπεριφορά της εξέδρας, στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Γιατί να απολογηθεί ο Ολυμπιακός κι όχι η Θύρα 7; Δεν φταίει σε τίποτα η ομάδα που παίζει στον αγωνιστικό χώρο. Φταίει η ομάδα της εξέδρας.

Μιλάμε σοβαρά; Πολύ σοβαρά. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Η ΟΥΕΦΑ κάνει μπίζνες. Ποδοσφαιρική πολυεθνική εταιρεία είναι. Όπως άλλη εταιρεία είναι φαρμακευτική, κατασκευαστική, μηντιακή, τηλεοπτική κ.α. Επειδή, όμως, το προϊόν της ΟΥΕΦΑ είναι ποδόσφαιρο, δηλαδή όχι κάποιο ρούχο, κάποιο τρόφιμο, κάτι χειροπιαστό, το παίζει και με κοινωνική διάσταση.

Δεν θέλουμε ρατσισμό, σου λένε η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Αύριο θα σου πούνε «Δεν θέλουμε να ακούγεται οτιδήποτε σε βάρος των gay».

Γι’ αυτό την έφαγε ο Ολυμπιακός, όπως στην Ευρώπη και άλλες ΠΑΕ, οι θεατές των οποίων χαρακτηρίζονται για ρατσιστική συμπεριφορά. Και επειδή η ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να κυνηγάει τους αληταράδες που κάνουν το δικό τους παιχνίδι στην εξέδρα, τιμωρεί τις ΠΑΕ.

Τι να κάνει ο Ολυμπιακός και η κάθε ομάδα; Όχι να χαλάσει τη μόστρα της ΟΥΕΦΑ και το κοινωνικό της πρόσωπο. Το μόνο που έχει να κάνει ο Ολυμπιακός και η κάθε ομάδα είναι να υποταχθούν στις επιταγές της ΟΥΕΦΑ και να περάσουν το σχετικό μήνυμα στην εξέδρα.