ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Ο Γκαρσία, ένας είναι ο Γκαρσία, ο Πάμπλο ο παοκτσής, πάει για Βέροια. Όχι, ρε. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Ποια είναι αυτά που μόνον στην Ελλάδα γίνονται;

Ένα, το πιο σπουδαίο. Ο ΠΑΟΚ είναι ανίκανος να διαχειριστεί επικοινωνιακά το θέμα του εμβληματικού Παύλου Γκαρσία. Ούτε να τον κρατήσει ξέρει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ούτε να τον αποχαιρετήσει.

Δύο, αν πράγματι έχουν βάση τα ρεπορτάζ, στο θέμα «ΠΑΟΚ- Γκαρσία», διότι αυτό είναι  το θέμα, πού κολλάει η Βέροια; Μια ΠΑΕ με εντελώς τυχοδιωκτικού τύπου επιλογές, σε παίκτες και προπονητές. Ό,τι κάτσει. Ό,τι βρεθεί στο δρόμο της. Ό,τι της προτείνουν.

Το ένα, λοιπόν, στην υπόθεση Γκαρσία, είναι το έλλειμμα διοίκησης του ΠΑΟΚ. Το δυο είναι το έλλειμμα διοίκησης της Βέροιας. Και το τρία είναι ο ίδιος ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής.

Τι μπορεί να κάνει ο Πάμπλο στην Βέροια; Το παλληκάρι θέλει να παίξει μπάλλα. Δεν του κάθεται καλά να του σταματήσουν άλλοι τη μπάλλα κι όχι επειδή ο ίδιος το αποφάσισε.

Δεν το συζητάμε ότι το πράμα έχει μια τραγική διάσταση. Ήρθε η στιγμή να πω την πιο βαρειά κουβέντα. Σήμερα στη ψυχή του παοκτσή «μιλάει» περισσότερο από κάθε άλλον ο Πάμπλο Γκαρσία. Στη σκιά του είναι Σαββίδης, Ζαγοράκης, Βρύζας, Στέφενς, Σαλπιγγίδης. Δυστηχώς, ευτυχώς. Καλώς, κακώς. Αυτό είναι, όμως.

Συνεχίζω. Φοβάμαι ότι στην Βέροια ο ταυρομάχος θα λαβωθεί. Δεν πρέπει να γίνει αυτό, αν τελικώς συντελεστεί. Να καταλήξει στην Βέροια, δηλαδή. Η δε Βέροια δεν διαθέτει τα εφόδια για να υποδεχθεί τον παικταρά σαν τον από μηχανής θεό. Αυτά προς το παρόν.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο και ο σουγιάς στα απόκρυφα