ΠΕΤΡΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ PLAY-OFF;

Πηγή: INTIME
 

Κτυπάει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός; Σε καμμία περίπτωση. Κυνηγάει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση. Δεν το νομίζω. Τότε με ποια σκοπιμότητα προχώρησε σε μία πράγματι εντυπωσιακή κίνηση, αυτή με τον Πέτριτς;

Βάζουμε τα πράγματα κάτω. Είμαι Παναθηναϊκός, ποδόσφαιρο πουλάω, δεν είμαι φυλλάδα αθλητική να παραμυθιάσω τη φανατίλα με πρωτοσέλιδο και να πουλήσω κανά φύλλο περισσότερο.

Νο1, για να γυρίσουμε στα θρανία του δημοτικού. Οι μεταγραφές είναι το πιο σπουδαίο, το πιο καθοριστικό κομμάτι σε μία ΠΑΕ. Αντιληπτό γιατί. Έχει άμεση σχέση με το ταμείο της ανώνυμης εταιρείας και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Γι’ αυτό.

Ο Πέτριτς είναι 33 και ανέτοιμος. Και ο Παναθηναϊκός ο έχων πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα υποτίθεται ότι κτίζει ομάδα για το μέλλον. Πού κολλάει ένας παίκτης που πιθανότατα, επειδή προέρχεται από αποχή, να είναι έτοιμος λίγο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα;

Μεταγραφές Ιανουαρίου σημαίνει «συμπληρωματική» μεταγραφή προκειμένου να ενισχυθεί ένα σχεδόν κατασταλαγμένο σχήμα, που ήδη είναι δρομολογημένο σε συγκεκριμένο στόχο. Χρειάζεται ο Παναθηναϊκός τον φιρμάτο Πέτριτς για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του  στα πλαίη-οφ, στόχος που θεωρείται εφικτός; Εκτός κι αν στον Παναθηναϊκό φοβούνται μήπως βρεθούν εκτός και 5ης θέσεως.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Δημητράκης κατασκοπεύει τον Αλαφούζο