ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ

 

Να τα δώσει ή, να μην τα δώσει τα οκτακόσα χιλιάρικα ο Βασιλακόπουλος για να εξασφαλίσει στα σίγουρα τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας μπάσκετ στο παγκόσμιο του 2014. Ιδού το ερώτημα. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τα έβαλε κάτω και ζύγισε το δίνω και το παίρνω. Το κόστος και το όφελος.

Δεν θα είναι από την τσέπη του η οκτακοσαρού, είναι πακέτο από λεφτά των φορολογούμενων. Παίζει να αποτύχει η εθνική στα τελικά, οπότε δεν έπιασαν τόπο τα οκτακό. Μιλάμε, όμως, για την ομάδα με τους παγκόσμιους άσσους Καλάθη, Κουφό, Αντετακούμπο, και για τους σούπερ σταρ της Ευρώπης, δηλαδή τους διεθνείς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Οπότε δεν αποκλείεται η εθνική ομάδα να κτυπήσει υψηλή θέση και τα 800 να αποδειχθούν μια φθηνή επένδυση, να έχουν ανταποδοτικό τέλος πολύ μεγαλύτερο.

Ύστερα είναι και το άλλο. Γιατί να πληρώσει η ΕΟΚ την οκτακοσαρού και όχι οι Αγγελόπουλοι και ο Γιαννακόπουλος. Να γλυτώσουν οι δικοί τους παικταράδες, οι Διαμαντίδηδες και οι Σπανούληδες, τα προκριματικά παιχνίδια. Και ό, τι ρίσκο επιφυλάσσουν. Όπως θα μπορούσε να καλύψει το ποσό ο τραπεζικός κολοσσός που είναι χορηγός της ομοσπονδίας. Δεν είναι λίγο πράμα η παγκόσμια ρεκλάμα μέσω της εθνικής ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Διαιτητής κάρφωσε διαιτητή