ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Με τους παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται με τίποτα να ξανακερδίσει την αίγλη που είχε. Υπάρχουν κάποιοι νόμοι που έχουν σχέση με την αξιοκρατία και δεν μπορεί κανείς να τους αγνοήσει.

Σε αρκετά καλή βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με το ρόστερ που διαθέτει. Μην έχει απαίτηση να κερδίζει εκτός έδρας ομάδα, όπως ο Αστέρας, που είναι μια από τα ίδια.

Ο Παναθηναϊκός στο λούκι που βρίσκεται μετά την καταστροφική πολυμετοχικότητα είναι λάθος να κυνηγά μόνον με τη φανέλλα του το καλύτερο στο πρωτάθλημα. Το φρόνιμο είναι να συμβαδίζουν η αγωνία της διοίκησης με τη δουλειά του προπονητή.

Ο Αναστασίου ανατράφηκε προπονητικά στην Ολλανδία. Μια αξιόπιστη σχολή. Φτιάχνουμε ομάδα με στόχο αυτή να παίρνει αποτελέσματα μόνη της. Όχι εκβιαστικά να κυνηγάμε το αποτέλεσμα, με συνέπεια από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα να παρουσιάζει διαφορετική εικόνα.

Δεν έχει άλλη επιλογή ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρά να επιμένει να περάσουν στην ομάδα οι θέσεις του. Αν εγκαταλείψει το σχεδιασμό του, τότε το πιθανότερο είναι, ότι ανεξάρτητα από την όποια πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, η δουλειά του να μην πιάσει τόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Πράσινος κρυφός συμβολισμός