Η ΤΡΑΜΠΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ

Πηγή: INTIME
 

Θα το επαναλάβουν τα αφεντικά των δύο ομάδων όταν το έχουν ξαναπαίξει το έργο μεταξύ τους. Κερδίζουν και οι δύο το ματς έδρας. Χάνουν και οι δύο το ματς εκτός έδρας. Και ανάλογα, αν τους παίρνει, αν δεν βρωμίσει η δουλειά, αν ο ουρανός είναι καθαρός, χωρίς μαύρα σύννεφα, χωρίς να παίζει η σκανδαλολογία, μήπως κάνουν το δυνατό κόλπο. Και στα δύο ματς κάτσει το “2”. Οπότε και βάζουν σίγουρα στο παντελόνι πάλι τους τρεις πόντους και κονομάμε στο στοίχημα.

Δεν είναι εύκολη η δουλειά. Εξαρτάται, δηλαδή, ο βαθμός δυσκολίας από τον ποιον προπονητή έχει η κάθε ομάδα. Οι πρόεδροι, βέβαια, ό, τι συμφωνήσουν το κάνουν για το καλό της ομάδας, όχι επειδή είναι βρώμικοι και παρασκηνιακοί. Αν, δηλαδή, τα δυο παιχνίδια, αυτό στο α' γύρο, και το άλλο στο β' γύρο, γίνουν στα ίσα, τότε παίζει το ρίσκο. Μια ομάδα να χάσει και τα δύο ματς. Να πάρει έναν πόντο, ίσως δύο, μπορεί και τέσσερις, και έξι.

Η μηχανή στήνεται αν οι δύο ομάδες έχουν ίδιο αγωνιστικό στόχο και η συμμαχία των δύο προέδρων δυσκολεύει μια τρίτη ομάδα που τις απειλεί στη βαθμολογία.

Γιατί τα γράφω αυτά σήμερα; Με τσίμπησε μύγα, ξέρεις απ' εκείνες τις αλογόμυγες, με το πολύ ενοχλητικό φτερούγισμα. Όχι, ρε. Δεν είδα κάτι, έτσι ξαφνικά δεν ήξερα τι να γράψω και άρχισα να ουρώ τις αράδες.

Διαβάστε ακόμα:

Ομορφιά ο ΠΑΟ, για εντριβή ο ΠΑΟΚ