ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΡΕΜΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΑ PLAY-OFF

Πηγή: INTIME
 

Είναι αντιληπτό ότι στον ΠΑΟΚ η κατάσταση είναι χάλια. Μια ομάδα σακατεμένη ψυχολογικά. Μια ομάδα που φόρεσε ένα σηθρού νυχτικό και βγήκε χειμωνιάτικα στο σεργιάνι με την εντύπωση ότι προστατευόταν από το κρύο κάτω από ένα βαρύ παλτό.

Πραγματικά, σήμερα ο ΠΑΟΚ μοιάζει ένα άδειο, ένα γυμνό πράμα. Εκτεθειμένο. Ποιος Ολυμπιακός που για να τον πιάσει το μάτι στους 17 βαθμούς μακρυά χρειάζεται να διορθώσει τους φακούς στα κυάλια. Και ποιος Ατρόμητος που απειλεί να καβαλήσει τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση. Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός.

Πώς να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ στα πλαιη-οφ μ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό, που στα κρίσιμα παιχνίδια, τόσο με ΠΑΟΚ όσο και με Ολυμπιακό έδειξε την καταγωγή του. Το σήμα του. Το μέταλλό του. Ότι ιστορικά υπερτερεί του ΠΑΟΚ.

Από τη μια ένας ΠΑΟΚ που δεν είναι αυτός που αυτολανσάρεται, που ήταν λίγος, ελάχιστος στα ντέρμπυ «εξετάσεων», με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, και από την άλλη να βιώνει στην ανώμαλη προσγείωση του τον πανικό πως θα ανταγωνιστεί τον Παναθηναϊκό στα play-off.

Διαβάστε ακόμα:

Στου μυαλό του Στέφενς