ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Να σου πω τι θα πει ο Στέφενς όταν πριν της ώρας του τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Χωρίς πολλά λόγια. Ότι άλλα περίμενα κι άλλα βρήκα. Τι άλλος να πει; Δεν έχει κάτι άλλο να πει. Δεν πρόκειται να ακούσεις αυτοκριτική. Ότι Εγώ φταίω. Ότι απέτυχα. Όχι, τέτοια πράγματα.

Είπαμε. Χωρίς πολλά λόγια, εδώ είμαι κι εδώ είσαι, ο Στέφενς θα πει ότι «οι συνθήκες που βρήκα στον ΠΑΟΚ δεν μου επέτρεπαν να δουλέψω αποτελεσματικά». Ίσως να έχει δίκαιο ο άνθρωπος, σε κάποιο βαθμό. Το ότι έχει κάποιο δίκαιο, δεν σημαίνει ότι είναι και δικαιολογημένος.

Ο ΠΑΟΚ είναι ελληνική ομάδα, βαλκανική, όχι ολλανδική και γερμανική. Και σε Β΄ εθνική να πας στη Γερμανία ή, την Ολλανδία θα συναντήσεις νοικοκυροσύνη. Εδώ παράγουμε ποδόσφαιρο, είμαστε εταιρεία, μικρή βέβαια, αλλά όχι επειδή είμαστε μικρή ομάδα θα έχουμε συμπεριφορά ελληνικού καφενέ. Και το μικρό ιατρείο, το μίνι μάρκετ, το μικρό ρεστωράν, και η μικρή μονάδα κτηνοτροφική υπακούει στις απαραίτητες προδιαγραφές.

Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος θα ‘ναι ο Στέφενς που όταν θα φύγει σαν αποτυχημένος από τον ΠΑΟΚ θα επικαλεστεί ότι στην Ελλάδα έχουν μια άλλη νοοτροπία, όχι επαγγελματική, ότι λειτουργούνε πρόχειρα, ότι δεν έχουν υπομονή, δεν τους αρέσει ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός. Κάτι τέτοια θα πει.

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάν πρωθυπουργός χωρίς αντιπολίτευση στον ΠΑΟΚ