ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

 

Το είδαμε κι αυτό. Όλη η Ελλάδα ψάχνει τα golden boys της Τσεχίας που έχουν εγκατασταθεί στον ΟΠΑΠ και δεν τους βρίσκει πουθενά κι αυτοί συνελήφθησαν στα πόδια της Πάολας. Πρώτο τραπέζι πίστα στο κυριλάτο σκύλαδικο τα στελέχη του ΟΠΑΠ, προσκεκλημένοι του Δημήτρη Μελισσανίδη σε εκδήλωση της AEGEAN.

Που να το είχαν ξαναδεί αυτό το όργιο οι αμερικανοαναθρεμένοι κύριοι διευθυντές του ΟΠΑΠ που προέρχονται από την πρώην κομουνιστική Τσεχία. Το όργιο μια βραδυά στα μπουζούκια, έτσι όπως έχει εξελιχθεί σήμερα η νυχτερινή διασκέδαση στην παραλία.

Νεαροί τραγουδιστές με μπλουτζήν, μπότες και κάργα στο τατουάζ και ημίγυμνες τραγουδίστριες με άσματα και’ ευθείαν για τα σκουπίδια. Ξελαρυγγιάσματα, εμέσματα. Ένα λυσσαλέο ντέρμπυ και όποιος κερδίσει, το ξεφωνητό του αοιδού με τη βοήθεια του μικροφώνου ή, ο θόρυβος της μουσικής που έμοιαζε σα να τρυπούσαν τα αυτιά σου αεροπλάνα που απογειονόντουσαν.

Τη βρήκανε οι Τσέχοι με Πάολα, Παντελίδη, Τάμτα, Σταν και σια. Αν το ξέρανε ότι θα πήγαιναν στην Πάολα θα τους περίμεναν απ’ έξω όλοι αυτοί που θέλουν το οκεϋ τους για μια χορηγία του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε ακόμα:

Πριν αρχίσει το deal  η ΑΕΚ για το γήπεδο