Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πηγή: INTIME
 

Τελικά, στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Ό,τι κυκλοφορεί είναι νεκρό, στα σάβανα φασκιωμένο. Και μην τολμήσει κάποιος, οποιοσδήποτε, να διαφωνήσει σε τούτη την κουβέντα του αποδυτηριάκια. Δεν υπάρχει κράτος. Ούτε δικαιοσύνη, ούτε κόμματα, τίποτα. Ούτε τσίπα υπάρχει.

Ένας πασίγνωστος δικηγόρος, όχι απλά πασίγνωστος, ο πλέον αναγνωρίσιμος στη χώρα, Αλέξης Κούγιας στο όνομα αν έχετε ακουστά, δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι έρμαιο μιας συμμορίας. Ποια ΕΠΟ, ποια Σούπερ Λίγκα, αυτά είναι όργανα θεσμοθετημένα για τα μάτια του κόσμου. Το κουμάντο το έχει μια εγκληματική οργάνωση που στήθηκε από το 1996.

Αυτά λέει ο Κούγιας. Φόρα παρτίδα. Σε κάθε ευκαιρία. Σε κανάλια και σε αίθουσες δικαστηρίων. Και παρουσιάζει στοιχεία. Δεν θα έπρεπε να τον είχαν συλλάβει τον Κούγια; Κι αν δεν τον παίρνουν σοβαρά, αν τον θεωρούν ψυχοπαθή, να τον κλείσουν σε τρελλάδικο.

Είναι τόσο βαρειές οι κατηγορίες και καθόλου αφηρημένες, είναι ολότελα συγκεκριμένες για όποιον θέλει πραγματικά να τις «διαβάσει», που επόμενο θα ήταν να συμβεί ένα από τα δύο. Να μαζέψουν τον Κούγια για ανελέητη δυσφήμηση του ποδοσφαίρου, αλλά και για γελοιοποίηση κάθε έννοιας κράτους, που βλέπει τι γίνεται και αδιαφορεί.

Αυτό είναι το ένα. Αν τώρα έχουν βάση, που κατά τον αποδυτηριάκια έχουν βάση, αυτά που υποστηρίζει ο Κούγιας, τότε αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα όρθιο.

Οπότε τι γίνεται; Εγώ θα σου πω. Αφού, λοιπόν, υπάρχει το συνδικάτο του εγκλήματος, μάλιστα από το 1996, εννοεί την Παράγκα ο Κούγιας, και αφού δεν υπάρχει αντίδραση από το κράτος, προτείνω στον γνωστό ποινικολόγο να φτιάξει κόμμα.

Όπως εδώ και έναν αιώνα π.χ. παίζει μπάλλα στο γήπεδο της κοινωνίας το ΚΚΕ και φωνάζει για τα δίκαια του λαού, έτσι και το κόμμα του Κούγια να ταχθεί υπέρ των δικαίων της Παναχαϊκής, του Άρεως, του Απόλλωνος, που τους έχει στο σημάδι η εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο πρόεδρος πληρώνει τους χούλιγκαν