ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Πηγή: INTIME
 

Και πονηρός να μην είσαι, σ' ένα τέτοιο πρωτάθλημα γίνεσαι αλεπουδιάρης. Ο κίνδυνος να υποβιβαστείς, που σημαίνει οικονομική καταστροφή, οδηγεί τη σκέψη σου στους δρόμους της αμαρτίας. Πώς θα τη φέρεις στον άλλον.

Χάνει ο Πλατανιάς στην έδρα του από τον ΠΑΣ Γιάννενα κι έρχονται τα επάνω κάτω. Αλλάζει η γεωγραφία και τα θρησκευτικά στη βαθμολογία, σου λέω.

Πρόσεξε φάση. Ήττα ο Πλατανιάς την προσεχή αγωνιστική και στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα. Παίρνουν κι άλλες βαθειές ανάσες οι αποπάνω ομάδες. Τελειωμένος, σου λένε, είναι ο Άρης, άντε να τελειώσει και μια δεύτερη ομάδα, ο Πλατανιάς, να καθαρίσουμε εμείς.

Επειδή, όμως, το πράμα παίζεται, που σημαίνει ότι δεν καταδικάζεται ο Πλατανιάς αν μείνει πίσω 4 βαθμούς από Απόλλωνa και 5 τουλάχιστον από άλλες ομάδες, μήπως κάποιοι την κάνουν τη βρωμοδουλειά. Δηλαδή; Να του τη “δώσουμε” του Πλατανιά, τώρα που είναι ζαλισμένος σαν κοτόπουλο, που πάει από ήττα σε ήττα για να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Γίνονται τέτοια πράγματα; Στο πρωτάθλημα που παίζεται και έξω από τα γήπεδα γίνονται και παραγίνονται. Ακόμα και από “φίλους”, από ανθρώπους που δεν περιμένεις να στη φέρουν στο αλλοιώς.

Την ήπιε ο Πλατανιάς από τον ΠΑΣ, να την φάει και από τον Απόλλωνα, να του δώσουμε μία ακόμα, τι να προλάβει στις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές όταν βρεθεί σε απόσταση μαύρης απελπισίας από τη ζώνη σωτηρίας.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά το 3-0 στο Φάληρο ένα άλλο σουξέ