Ο ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΤΑΣΟΣ ΚΑΚΟΣ

 

Ποτέ δεν τον γουστάρανε οι γάβροι τον Κάκο. Λέω για τους γάβρους του σωματείου, όχι της εξέδρας, αυτοί δεν πιάνονται. Πάντα τον περίεργο Κερκυραίο, αφού δεν καταλαβαίνει το παλληκάρι, τον θεωρούσαν εχθρικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Θα έλεγε κανείς ότι ο Αναστάσιος Κάκος επειδή είναι διαιτητάρα και αγύριστο κεφάλι, ψιλοέπαιζε εναντίον του Ολυμπιακού, όσο τον έπαιρνε, για να διασωθεί. Δηλαδή; Ε, αφού όλο το σύστημα πατρονάρεται από τον Ολυμπιακό, να, εγώ το παίζω αντιστασιακός. Δεν είναι έτσι.

Αντιστασιακός; Κάτι περισσότερο. Αναρχοαυτόνομος ο Κάκος. Και άμα λάχει με φανέλλα που φιγουράρει ο Τσε Γκεβάρα. Αιματολογικό το αίμα. Ο άνθρωπος είναι αναρχοεπαναστάτης. Γι’ αυτό στο ψιθυριστό δεξιά και αριστερά λέει «Εγώ δεν καταλαβαίνω από πιέσεις, εγώ δεν επηρεάζομαι…».

Πλησίασε το τέλος του Κάκου. Λόγω ορίου ηλικίας. Είναι πια 44 χρονών και στο τέλος της σαιζόν από πλευράς ΕΠΟ δεν θα τον προτείνουν για διεθνή διαιτητή. Γιατί να το κάνουν, μόνον για έξι μήνες;

Το όριο των 45 χρόνων ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κερκυραίος, όμως, θα ήθελε να εξαντλήσει τα όρια της ηλικίας του και πριν σιωπήσει οριστικά η σφυρίκτρα του θα επιθυμούσε να σφυρίξει ένα παιχνίδι τσάμπιονς ληγκ, τιμής ένεκεν, τον προσεχή Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμα:

Το πάθος και το πάθημα στην Τούμπα