ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Πηγή: INTIME
 

Να ξεχάσουν το κράτος, όσοι ενδιαφέρονται για την εξυγίανση του πρωταθλήματος. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Άλλο λέμε κάτι για να κάνουμε την πλάκα μας, κι άλλο όταν προσεγγίζουμε θέματα σοβαρά.

Λοιπόν. Το κράτος δεν ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο σήμερα που είναι στα δύσκολα, με τα μνημόνια και τις τρόικες. Ποτέ στο παρελθόν το κράτος δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Σαν ένας χώρος της οικονομίας. Για τι άλλο;

Αυτό περιμένεις από το κράτος, όχι να σου πει πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται στο πρωτάθλημα, ούτε να μπερδεύεται στις εκλογές της ΕΠΟ. Το κράτος, λοιπόν, δεν ενδιαφέρεται, επί της ουσίας, για το ποδόσφαιρο και είναι παράλογο να περιμένει κανείς από το ελληνικό κράτος τέτοιο ενδιαφέρον, όταν έχει αδιαφορήσει για άλλους τομείς αιχμής της οικονομίας. Για την κτηνοτροφία, τη γεωργία, την αμπελουργία, τον τουρισμό, την παιδεία, την υγεία κ.α.

Μας κάνει πλάκα ο ΠΑΟΚ όταν απευθύνεται στον υφυπουργό αθλητισμού για να παρέμβει προκειμένου να γίνει κάθαρση στο πρωτάθλημα. Και οι διαιτητές να σφυρίζουν φίφτυ-φίφτυ. Κανένας υπουργός δεν πάσχει απ' αυτά τα προβλήματα, άσε ότι δεν είναι σε θέση να τα λύσει.

Για να καθαρίσει η μπουγάδα στο πρωτάθλημα ο Σαββίδης πρέπει να τα βρει με τον Μαρινάκη. Όσο οι δυο τους αισθάνονται αντίπαλοι, δεν βγαίνει άκρη. Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού, μόνον στο γήπεδο, όχι έξω από τις τέσσερις γραμμές.

Διαβάστε ακόμα:

Γκομενοδουλειά ο ΠΑΟΚ για τον Σαββίδη