Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

Πηγή: INTIME
 

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας; Δεν μ' ενδιαφέρει. Αυτή είναι η θέση το αποδυτηριάκια. Σημασία δεν έχει ποιος θα αναλάβει την εθνική μετά το μουντιάλ, αλλά ποιος είναι αυτός που θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος. Όπως το λέω.

Μια δουλειά πολύ σοβαρή είναι να ξέρεις να επιλέγεις. Αφού πρώτα ξέρεις τι θέλεις. Βέβαια. Αυτό μας έμαθαν οι Αμερικάνοι. Πριν ακόμα αρχίσουμε να ψάξουμε ορίζουμε τις προδιαγραφές του ανθρώπου που αναζητάμε. Για παράδειγμα σου μεταφέρω τι ακριβώς είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Σαρρής.

Ο νέος προπονητής πρέπει να συγκεντρώνει τρία στοιχεία. Ένα, να γνωρίζει από πρώτο χέρι, όχι θεωρητικά, την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να έχει δουλέψει στην Ελλάδα, δηλαδή. Δεύτερον, να έχει δουλέψει σε εθνική ομάδα. Πολύ σωστά. Καμμία σχέση η δουλειά του προπονητή σε εθνική ομάδα με εκείνη σε ομάδα πρωταθλήματος. Και το τρίτο, ο νέος προπονητής να είναι προσωπικότητα.

Και λένε οι Αμερικάνοι όταν αναζητούν ένα στέλεχος επιχειρήσεως. Ποιος πλησιάζει περισσότερο τις προδιαγραφές μας από τους υποψήφιους, αυτόν παίρνουμε.

Να πάρουμε τον Στέφενς! Προσωπικότητα έχει, και με εμπειρίες πλέον από την Ελλάδα. Κρίμα! Μας τον βούτηξε η Στουτγκάρδη.

Διαβάστε ακόμα:

Ολους τους Ελληνες έφτυσε ο Στέφενς