Ο ΜΕΣΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ!

 

Το μπαμ έχει δρομολογηθεί και θα σκάσει το καλοκαίρι. Ο παιχταράς Λιονέλ Μέσι θα λάβει 30 μύρια ετήσιο συμβόλαιο από την Παρί, δηλαδή τα διπλά χρήματα από αυτά που τσεπώνει ο Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του παίρνει 18 φορές περισσότερα λεφτά από τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ. Η Μπάρτσα θα βάλει στα ταμεία της μια διακοσαρού που προβλέπει η ρήτρα του.

Αυτά είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, παγκόσμιος μάνατζερ ποδοσφαιριστών, ονόματι Φρανσουά Γκαγιάρντο με σοβαρό ύφος και σχετική παύση ανάμεσα στις προσεκτικά τοποθετημένες λέξεις που χρησιμοποίησε. Ο κύριος ήταν απολύτως εναρμονισμένος στις τηλεοπτικές απαιτήσεις μιας βαρυσήμαντης δήλωσης.

Οι ομοτράπεζοί του στο πάνελ, ισπανικό το κανάλι, του την έπεσαν με τη μία. Αρχισαν να τον αμφισβητούν κι αυτός απάντησε ψύχραιμα: «Αν δεν πρόκειται να πάει στην Παρί, τότε γιατί συναντήθηκε με τους ανθρώπους της;» Κόκκαλο και πάλι όλοι.

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου τύπου μεταγραφές γίνονται πολύ δύσκολα. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες οικονομικής και άλλης φύσης που θα πρέπει να διευθετηθούν. Δεν είναι απίθανες, όμως.

Ο Αργεντίνος υπερ-παίκτης φέτος έχει κατεβάσει ταχύτητα με αποτέλεσμα να δεχθεί κάποια στιγμή κριτική από τον βοηθό του προπονητή του. Πάντως, στο πρόσφατο μας του τσάμπιονς ληγκ ήταν φυσέκι. Διαλέγει ματς, είναι η γενικότερη αίσθηση. Κανείς πραγματικά δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν θέλει να φύγει από την Μπάρτσα. Μόνο ο ίδιος, πιθανόν και η γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμα:

Η παράγκα στην Ευρώπη παίζει σα «Βατικανό»