ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: INTIME
 

Τελευταία πληροφορία, επί του πιεστηρίου, που λέγανε τα παληά χρόνια, όχι και τόσο, διότι ακόμα δεν καταργηθήκανε οι εφημερίδες, ούτε τα πιεστήρια.

Ο Αλαφούζος, που δεν του βγαίνουν του ανθρώπου όλα όσα είχε υπολογίσει, προσπάθησε να συναντηθεί με τον Μισέλ Πλατινί. Δεν έγινε το κόντρα πλάνο, δηλαδή ότι ο πρόεδρος της UEFA ζήτησε να δει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

«Παράλειψή μου, κύριε Αλαφούζο, που στην πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ελλάδα τα είπα μόνον με τους κυρίους Σαββίδη και Μαρινάκη. Μήπως είναι ο δρόμος σας από Ελβετία μερηά να σας προσφέρω τσάι; του βουνού;». Τέτοιο πράμα δεν έγινε.

Ζητάει να δει τον Πλατινί ο Αλαφούζος και στη συνέχεια προχωρεί στο απίθανο. Να ζητήσει ραντεβού από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον στημένο από τον Μαρινάκη, όπως έλεγε, τον εχθρό του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούσε, όμως, να κάνει διαφορετικά. Ο Πλατινί ήταν σαφής: Για κάθε θέμα του Παναθηναϊκού αποταθείτε στην ΕΠΟ, γιατί δεν τα λέτε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας σας;

Τι να έκανε ο Αλαφούζος; Θα ακύρωνε το νόημα της συνάντησής του με τον Πλατινί αν αγνοούσε την υπόδειξη του προέδρου της UEFA να απευθυνθεί στον Σαρρή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο Σαρρής γνωρίζει ότι τον θεωρεί όργανο του Μαρινάκη ο Αλαφούζος αλλά δεν είπε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: «Κύριε Αλαφούζε, εγώ κάνω ό, τι μου πει η Βαγγέλα. Κύτταξε, λοιπόν, να τα βρεις με τον συνάδελφό σου πρόεδρο του Ολυμπιακού, κι αν αυτός μου ζητήσει να σου δώσω αδειοδότηση, που δεν πρόκειται την πάρεις μ' αυτόν τον φάκελλο, κανένα πρόβλημα».

Όχι, δεν είπε τέτοια πράγματα ο Σαρρής. Τι θα κάνει ο Αλαφούζος; Όλα εξαρτώνται από τον Μαρινάκη, ούτε από τον Πλατινί, ούτε από τον Σαρρή. Μόνον ο τσάρος του παρασκηνίου πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι σε θέση να καθαρίσει για Παναθηναϊκό. Θα χτυπήσει την πόρτα και του Μαρινακη ο Αλαφούζος; Αν θέλει πράγματι να πάρει αδειοδότηση δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να προσκυνήσει τον Βούδα.

Διαβάστε ακόμα:

Στα βράχια έριξε τον Αλαφούζο