Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ «ΕΔΙΩΞΕ» ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι σήμερα ο Νο1 στην πολιτική ζωή του τόπου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αυτή η ποντικομαμή ασχολείται με την πολιτική. Ο Μπαλτάκος, ένας μεγάλος Έλληνας, ένας λάτρης του ελληνισμού, είναι ο άνθρωπος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Τον Τάκη Μπαλτάκο θα τον βρεις πάντα δίπλα στον εκάστοτε ισχυρό της Ιστορίας, από την εποχή του Περικλέους. Και ο κάθε εξουσίας έχει περισσότερο ανάγκη ένα άτομο σαν τον Μπαλτάκο, βαθύτατα καταρτισμένο και με ακραία αυστηρό κώδικα συνωμότη.

Ο άλλοτε νομικός σύμβουλος των Γιαννακόπουλων στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού είναι σήμερα Νο1 στην κυβέρνηση διότι σα γραμματέας της αποτελεί τον απόλυτο συνδετικό κρίκο του γραφείου του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του. Θέλει κάτι να πει σ΄έναν υπουργό ή, δημόσιο λειτουργό ο Σαμαράς; Θα το μεταφέρει ο Μπαλτάκος. Θέλει να πάρει το οκέυ του Σαμαρά ένας υπουργός προκειμένου να αποφασίσει τούτο ή, το άλλο; Θα μεσολαβήσει ο Μπαλτάκος.

Μετά από πολλά χρόνια στον μπασκετικό Παναθηναϊκό ο Μπαλτάκος όπου φύγει φύγει, παραιτήθηκε διότι δεν ανεχότανε κάποιες περίεργες πισώπλατες σπόντες σε βάρος της συζύγου του, με δράστη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέσα από την εφημερίδα του, την Πράσινη, όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Βαμένος βάζελος ο εθνικόφρων και ελληνιστής Τάκης Μπαλτάκος ήταν άγνωστος στο χώρο του αθλητισμού μέχρι που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αργύρης Σαλιαρέλης για την κόντρα του με τον Κοσκωτά κατέφυγε στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, όπου εργαζόταν εκεί ο γραμματέας σήμερα της κυβέρνησης.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης έγινε πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός διότι είχε αρνηθεί να αντικαταστήσει τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ο Τάκης Μπαλτάκος.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιολυμπιακός και αντικομουνιστής ο Μπαλτάκος