Ο ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΑΚΗΣ ΣΤΟ 2-1 ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Ας αφήσουμε για λίγο τη γκρίνια και τη μιζέρια. Το κατεστημένο και την παράγκα. Το βοσκό και τον Βοσκάκη. Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ και τη συμπεριφορά των παικτών του. Σε ένα ματς που δεν παιζόταν πρόκριση, πρωτάθλημα, τσάμπιονς ληγκ, η εδαφική ακεραιότητα της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδος, έγινε της πουτάνας το μαγκάλι.

Πλήρης αναρχία. Ο καθένας το χαβά του. Ψευτοτσαμπουκάδες και πονηράδες. Ο Βίτορ πέταξε τη μπάλα στα αχαμνά του Κοροβέση. Δεν συζητώ για τον Τζαβέλλα, ο οποίος περισσότερο μίλαγε παρά έπαιζε. Τυχερός που έμεινε στο παιχνίδι και στα 90`. Ζητησε με πολλούς τρόπους την κόκκινη και δεν τη δέχθηκε.

Ο Βοσκάκης τα έκανε λίμπα. Εβαλε το χεράκι του στα νεύρα, που για κάποιο λόγο έτσι κι αλλοιώς ήταν τσιτωμένα. Μηδέν στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν μπόρεσε να κρατήσει το παιχνίδι με τις κίτρινες κάρτες που μοίρασε. Αρκετές από αυτές άστοχες και εμπρηστικές.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με δέκα και με ανατροπή. Είναι πιο ποιοτικός από τον ΠΑΣ, αλλά πολύ εκνευρισμένος. Το 2-1 που έκανε ο Λούκας στο ογδονταφεύγα υποδέχτηκε ο κόσμος με συνθήματα κατά του Βοσκάκη. Κερδίσαμε και τον διαιτητή, σου λέει ο ΠΑΟΚτσής. Πότε θα κερδίσεις την ηρεμία σου δεν ξέρω.

Διαβάστε ακόμα:

Η κυρία που σκόραρε κατά ΠΑΟΚ και ΠΑΟ