ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Πηγή: INTIME
 

Η 12η θέση με τη 13η θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ έχει μόνο μια διαφορά. Που ενδιαφέρει όχι την Ελλάδα, αλλά τον πρωταθλητή της. Για τους άλλους, να. Αν, λοιπόν, μας προσπεράσουν οι Ελβετοί, τότε το πρόβλημα θα το έχει ο πρωταθλητής, που θα χάσει το δικαίωμα της απευθείας συμμετοχής στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ.

Μιλάμε βέβαια για τον Ολυμπιακό, όσο τα πράγματα παραμένουν ως έχουν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εκτός κι αν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και σία τρέφουν αυταπάτες, ότι μπορούν να ξεπεράσουν τον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια, με τις υπάρχουσες συνθήκες. Οικονομικές, αγωνιστικές, δομικές και άλλες πικάντικες.

Να το κάνουμε ακόμα πιο λιανά. Όλοι στην Ευρώπη εκτός από την πάρτη τους, παίζουν για την ομάδα του Μαρινάκη. Για να μπορεί να τα τσεπώσει, χωρίς την περιπέτεια δυο προκριματικών γύρων, που δεν ξέρεις τι παγίδες μπορούν να κρύβουν.

Μόνο που κι αυτός, ρε, παιδί μου, ο Μαρινάκης, θα πρέπει κάπως να βοηθήσει να γίνουν οι αντίπαλοί του στο ελληνικό πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικοί. Καλύτεροι συνεπώς κι έξω από τα σύνορα, ώστε να παίρνουν τα ποντάκια που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, επειδή μόνος του δεν  μπορεί να γεμίσει τη σακούλα.

Να το πάρουμε κι αλλοιώς. Αυτό είναι το μεγάλο όπλο των δευτερότριτων στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τό` χουν πάρει πρέφα. Μανουριάζουν και γκρινιάζουν για το κατεστημένο, τη διαιτησία και την άτιμη κοινωνία. Αντί να πιάσουν το αυτί του εφοπλιστή Κάτσε κάτω να τα βρούμε, διαφορετικά εμείς στην Ευρώπη θα βαράμε καμινάδες. Κι αν ξηγηθούμε έτσι, το ξέρεις πως σύντομα θα ξεκινάς ντάλα καλοκαίρι το δρόμο για το τσάμπιονς ληγκ και από τα κατσικοχώρια της Ευρώπης. Αρα, μπορεί σε  κάποια απότομη ραχούλα να κατρακυλύσουν, να χαθούν καμμιά 20αριά μύρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γλύξμπουργκ φταίει για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου