ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΟΚ!

Πηγή: INTIME
 

Έχουμε μάτια και βλέπουμε. Ας σταματήσουν να γκρινιάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες, δεν τους έσφαξε κανένας διαιτητής. Αντιθέτως τους έκανε καλό. Τους απογείωσε και δεν το έχουνε καταλάβει. Τους έδωσε καλές πιθανότητες πρόκρισης.

Πού ήταν ο ΠΑΟΚ μέχρι το τριάντα; Δεν είδα κανέναν ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ηταν κάτι τύποι με μαύρα που έκαναν περίπατο και πούλαγαν τη μπάλλα σε τιμή ευκαιρίας. Τους κατάπιε ο Ολυμπιακός. Και μην μου πει κανείς για το γκολ του Κλάους. Ηταν η μόνη φάση, ιδανικά εκτελεσμένη το δίχως άλλο, ανάμεσα σε ένα μάτσο χάλια.

Μετά τη μανούρα και την αποβολή του Στοχ είδαμε επιτέλους πάθος, σοβαρότητα και συνολική προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ. Έστω και αμυντική. Το τελικό 2-1 δεν είναι άσχημο με τα δεδομένα του αγώνα και ο επαναληπτικός της Τούμπας είναι ανοικτός για τα πάντα.

Χωρίς να πάρω τίποτα πίσω απ´ όσα έγραψα να πω ότι το κοράκι κατάφερε σε μια απλή φάση να τα κάνει όλα αιδοίου καπέλλο. Για την ίδια ακριβώς παράβαση, ο ένας κόκκινη κι ο άλλος κίτρινη. Τι στο διάολο λέγανε τόση ώρα με το βοηθό του από την ενδοσυνεννόηση; Για γκόμενες;

Αντε τώρα, να τους μαζέψεις τους ΠΑΟΚτσήδες. Και θα έχουν και δίκαιο. Τους έδωσα την άλλη εκδοχή τουλάχιστον να την επεξεργαστούν, όσο θα φωνάζουν για το κατεστημένο του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο μπάσταρδος έδωσε ψυχή