ΜΥΡΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μιλάει για απουσίες. Για τον απλούστατο λόγο ότι όλη η ομάδα ήταν απούσα. Δεν μπορείς να πάρεις έναν τελικό στο χαλαρό και στο άνετο χωρίς να παίξεις με στοιχειώδες πάθος και αυτοπεποίθηση.

Ο τρόπος που αντιμετώπισε η ομάδα του Γεωργιάδη το ματς στο ξεκίνημα ήταν λες κι έπαιζε με τη Ρέαλ στο Μπερναμπέου. Όλοι πίσω να μην μας βρει το θηρίο μπόσικους. Και με αυτή την τακτική το "θηρίο" τους βρήκε πολύ μπόσικους.

Εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ είχε ολοκληρώσει την αποστολή του όταν απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Οπως τον απέκλεισε και μέσα σε όλο εκείνο το νοσηρό κλίμα. Οι διοικητικοί του, άλλωστε, όλες τις επόμενες κατανυκτικές και γιορτινές ημέρες ασχολήθηκαν περισσότερο με τις εκδόσεις ανακοινώσεων για ψαροκασέλες και λιγότερο με οτιδήποτε εποικοδομητικό.

Ο Σαββίδης που έκανε τη γυροβολιά πριν το ματς αγκαζέ με τον Αλαφούζο, είχε μυριστεί τι θα ακολουθούσε; Δεν το φαντάζομαι. Οι περισσότεροι μπορεί και να μην περίμεναν ένα τέτοιο σκορ. Το θέμα είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει τζούρα ούτε μυρωδιά των αποδυτηρίων της ομάδας του. Είναι αλλού και πολύς κοσμάκης αλωνίζει στην Τούμπα και στα πέριξ. Ετσι μην περιμένεις προκοπή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο σχεδιασμός συνέτριψε τον σουρεαλισμό