ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΞΕΡ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ

Πηγή: INTIME
 

Οι Άγγλοι, οι τζέντλεμαν των γηπέδων, είναι οι πρώτοι που αποκάλεσαν «κτήνη» τους Αργεντινούς. Γνωστή η ιστορία από το μουντιάλ του 1966, καμμία σχέση με τις διαφορές των δυο χωρών στα Νησιά Φώκλαντ.

Κλωτσιά εν ψυχρώ; Μπουνιά εκτός φάσης; Απαράδεκτα πράγματα για κάποιους. Για άλλους, όμως, τέτοιες ενέργειες αντιαθλητικές, αντιεπαγγελματικές, είναι ολότελα αντιστασιακές, ηρωϊκές. Κρίνεις ανάλογα του ποιος είσαι.

«Άρπα την!, κύριε Κουτρουμπή διότι έχεις το Νο4 στη φανέλλα σου, που μου θυμίζει την τεσσάρα στον τελικό. Άσε ότι με τέσσερα δάκτυλα με προκάλεσες, για να μου θυμίσεις την τεσσάρα στο ΟΑΚΑ».

Τι φταίει ο μποξέρ Ινσαουράλδε, όταν τον προκάλεσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού; Ο Κουτρουμπής φταίει που ερέθισε τον ευαίσθητο Αργεντινό. Το παραδέχεται και ο ΠΑΟΚ.

Κύριος ο Ινσαουράλδε, είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Κάκο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όταν λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ρίξει τη μπουνιά στον Εντίγκα, στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο οποίο σφύριζε ο καραφλός. Επειδή, σ’ εκείνη την περίπτωση, ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν είχε προκαλέσει.

Διαβάστε ακόμα:

Η θυσία του Σαλπιγγίδη