Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ

Πηγή: INTIME
 

Έχουν πάθει δαιμονικό σοκ οι εφημερίδες του Ολυμπιακού και κάθε μέρα στο τραλαλά τα δίνουν όλα για τις μεταγραφές. Αυτόν τοv παικταρά παίρνουμε. Εκείνον σχεδόν τον κλείσαμε. Έρχεται ο έτσι, στο δρόμο και ο άλλος τάδε.

Τη μεγάλη κουβέντα την είπε ο Μαρινάκης στο κοινοβούλιο του Ολυμπιακού. Στην Εκκλησία του Δήμου, αλά αγορά της αρχαίας Ελλάδος. Την Πνύκα είχαν οι αρχαίοι Αθηναίοι, στο εστιατόριο στο στάδιο Καραϊσκάκη μαζεύτηκε η «γερουσία» του Ολυμπιακού, μέλη και μέτοχοι της ΠΑΕ.

Μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Μαρινάκης και με την ευκαιρία αναφέρθηκε βέβαια και στον Ολυμπιακό. Ο άνθρωπος, όχι επαγγελματίας πολιτικός, όχι λαϊκιστής, έβαλε στη θέση τους τους γάβρους. «Δεν θα κάνω μεταγραφή για προεκλογικούς λόγους. Κάτι τέτοιο θα ήταν γελοιότητα». Τι είπε ο πρόεδρος;

Ότι αν έφερνε ένα μεγάλο όνομα στον Ολυμπιακό, πριν από τις εκλογές, μια τέτοια κίνηση θα ανέβαζε τον Μώραλη. Θα ενίσχυε τη θέση του συνδυασμού προεκλογικά. Επειδή ένα κομμάτι από φιλάθλους της ομάδος δεν σκέπτονται πολιτικά, ούτε καν πειραιώτικα, παρά μόνον οπαδικά.

Υπάρχουν προβλήματα, κοινωνικά, οικονομικά στον Πειραιά. Γι’ αυτό κατεβαίνει υποψήφιος ο Μαρινάκης. Για να λύσει τα προβλήματα, που δεν έχουν σχέση με κάποια βαρβάτη μεταγραφή στην ομάδα, δηλαδή αυτό που καίει μόνον, και τίποτα άλλο, τους φανατικούς γάβρους.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στις εκλογές