ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Σύμφωνοι, η ομάδα κάνει τον αγώνα της, καταγγελίες, διαμαρτυρίες, τραμπουκισμοί, διαδηλώσεις, όχι όμως και να παρουσιάζεται κουρασμένη από την εξωγηπεδική δράση. Καθόλου καλό.

Ο μεγάλος δεύτερος του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ τελικά απέδειξε ότι δεν είναι ο μεγάλος πρώτος των play-off. Το χειρώτερο, ότι δεν πολυδιαφέρει από τις άλλες τρεις ομάδες.

Όλα, λέει, θα αλλάξουν στον ΠΑΟΚ την προσεχή σαιζόν. Μήπως χαθεί η δεύτερη θέση. Αυτή που ήδη ουσιαστικά απώλεσε με τα ματσάκια των πλαίη-οφ. Στο προσεχές πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα έχει αντίπαλο για την 2η θέση τον Παναθηναϊκό και την μεταπροσεχή σαιζόν θα έχει μπουκάρει και η ΑΕΚ στο κόλπο.

Αστέρας-ΠΑΟΚ 1-0 πριν τη λήξη του ημιχρόνου.Το δώρο για τον ΠΑΟΚ! Δεν είδαμε, όπως περιμέναμε, την ομάδα που ανατρέπει το σκορ. Τον αμφισβήτησε νταηλίδικα και οργανωμένα ο Αστέρας.

Ο Παναθηναϊκός του 2013-14 βγάζει υγεία, χάσει, κερδίσει. Και σε κάθε αγώνα απλώνει τις αδυναμίες του, τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί ο Σύριζα του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος.

Τι είναι αυτό το πράμα με τον Ατρόμητο. Στην ανηφόρα πατάει φρένο. Γκάζι, ρε, θέλει η δουλειά, όχι αυτός. Σκέτος Σύριζα, όλα ευνοϊκά κι όμως δεν μπορεί να ξεφύγει μπροστά, να πάρει διαφορά από την ΝΔ.

Άνετα μπορούσε να το πάρει το ματσάκι ο Σύριζα στην Λεωφόρο. Κόλλησε στο 1-1.

Διαβάστε ακόμα:

Ενας μυθικός ήρωας στην εθνική