ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 

Μπαίνω στο άγνωστο σπίτι και βιάζω τον 15χρονο γιο τους. Όχι, δεν είμαι σεξουαλικά ανώμαλος, ούτε με προκάλεσε σεξουαλικά ο νεαρός. Ήθελα να δείξω στους γονείς του παιδιού και στους γείτονες, στον κόσμο όλο ότι εγώ είμαι ο γαμάω και δέρνω. Και αναλόγως να πορευθούν. Να κάθονται στα αυγά τους. Να κάνουν ό, τι γουστάρω. Διαφορετικά θα ξαναμπουκάρω στο σπίτι, σε κάποιο άλλο σπίτι, και θα βιάσω την κόρη τους, θα καταστρέψω τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, θα βουτήξω τα λεφτά τους.

Μιλάω για το μουντιάλ. Για την διαιτησία του μουντιάλ. Και πηγαίνω ένα κλικ πίσω, στο μουντιάλ του 2010. Τα όργια, για να μη ξεχνιόμαστε. Οι τσεκουριές, τα εγκλήματα, όχι τα πταίσματα. Και δεν ήταν ένα και δύο τα κοράκια που σακάτεψαν ομάδες. Τι έγινε; Δεν θα πεις ότι η διεθνής διαιτησία πάσχει από ικανούς ρέφερυ. Σε καμμία περίπτωση.

Ύψιστη τιμή για την σφυρικτρακιστική καριέρα του διαιτητή να παίξει σε μουντιάλ. Αυτό θα συμβεί επειδή τον επέλεξαν κάποιοι οι οποίοι πιθανόν να έχουν επιλεκτικές προτιμήσεις, κάποια ομάδα να προχωρήσει, να μην προχωρήσει.

Τον διαιτητή τον επιλέγει το ιερατείο της FIFA, όχι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Στην ΦΙΦΑ, όχι στο ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ ανήκει το μουντιάλ. Όσο κι αν ακούγεται τρομερό σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι διαιτητές, όχι όλοι, δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να πάρουν το “μήνυμα”.

Έχουμε δει σφαγές. Ακόμα και ομάδων από χώρες πρωτοκλασάτες. Είπαμε. Το μαγαζί είναι δικό μας και κάνουμε ό, τι θέλουμε. Και άμα γουστάρετε. Το κοράκι θα γίνει μπουρλοτιέρης στο γήπεδο. Θα σφυρίξει τη διαιτητική αυθαιρεσία.

Ξεχάστε τα ανθρώπινα λάθη. Και στο μουντιάλ της Βραζιλίας θα κτυπήσει η Παράγκα της FIFA. Αναμενόμενο.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλήθεια για την εθνική στο μουντιάλ