ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Ας αφήσουμε στην άκρη το σκορ, το 3-1 της Βραζιλίας. Γιατί όχι  να μην αγνοήσουμε και το αποτέλεσμα, την ήττα της Κροατίας. Κάποιες φορές όταν μιλάς για ποδόσφαιρο, ειδικά για ποδόσφαιρο, η κουβέντα μπερδεύεται, χάνει το νόημά της αν βάζεις στο λογαριασμό το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, το σκορ.

Γιατί; Γιατί κλάνει το γατί. Επειδή μιλάμε για μπάλλα, όπου όλα είναι δυνατά. Έτσι και στην πρεμιέρα. Όχι πως ήταν άδικη η νίκη της Βραζιλίας, όμως θα μπορούσε το παιχνίδι να τελειώσει 1-1, όπως και 2-2.

Μίλησε το κοράκι. Τράβηξε το εξάσφαιρο και σου την άναψε. Εσύ, το θύμα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έπρεπε να κερδίσει η Βραζιλία. Να μη χάσει, τουλάχιστον. Δεν συμφέρει, ρε, να σκάσει η ανάποδη, διότι μπάλλα είναι αυτή, και να μας ανατινάξει το μουντιάλ στην περίπτωση ήττας της Βραζιλίας. Αλλοιώς το έχουμε προγραμματίσει το έργο.

Έκανε τη μαλακία με το αυτογκόλ, ο Μαρτσέλο, είναι αδιόρθωτος που δεν έχει σταματήσει να την ψάχνει στις μικρές αγγελίες για μασάζ. Θα το αφήσουμε το ματς όπως κυλήσει; Η δουλειά δεν πάει σύμφωνα με τα γραφάς και τους προφήτες. Παίζουν και οι διαιτητές.

Είπαμε. Θα 'ναι έκπληξη να μην οργιάσει η διαιτησία και σ' αυτό το μουντιάλ, όπως το έκανε τόσο ξετσίπωτα στο προηγούμενο της Νοτίου Αφρικής. Ας κατεβάζουν, όσοι κατεβάζουν, μανουάλια και εξαπτέρυγα. Το κοράκι, αν χρειαστεί, θα κάνει το καθήκον του.

Διαβάστε ακόμα:

Από νερόβραστη πάπια, καυτή σαρανταπεντάρα