MAKE LOVE, MAKE FOOTBALL!

 

Εγώ ξέρω ότι το σεξ είναι καλό, ευλογημένο και απαραίτητο. Και μια σωματική άσκηση, πέρα από την επιθυμία που είναι ολότελα φυσιολογική  και από την απόλαυση που προσφέρει. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί στον αθλητισμό, ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, κάποιοι προπονητές βγάζουν κόκκινη κάρτα στους παίκτες και τους απειλούνε με τιμωρίες. Θα μας τρελλάνουν;

Δικαιολογώ τις απαγορεύσεις στο σεξ μόνον στη θρησκεία. Δεν γεννήθηκαν, δεν κατασκευάστηκαν οι θρησκείες για άλλο λόγο παρά για να δαμάσουν το τέρας τον άνθρωπο. Παραμύθι φούρναρης ότι μπήκε στο παιχνίδι η θρησκεία, η κάθε θρησκεία για να μας πει το Λόγο του Θεού.

Σεξ και έρωτας είναι η αποθέωση της ατομικής ελευθερίας και αυτή έπρεπε να κτυπηθεί, διαφορετικά πώς αλλοιώς να καλουπωθεί το κτήνος που λέγεται άνθρωπος.

Ρε, μήπως χάσαμε 3-0 από την Κολομβία επειδή ο Σάντος είναι θεούσα; “Ναι στο σεξ, ακόμα και στη διάρκεια του μουντιάλ” υποστηρίζει ο Κάρλος Βαλντεράμα, ο Δομάζος της Κολομβίας, ο μεγαλύτερος παίκτης της Ιστορίας των Λος Καφετέρος.

Πολύ σοβαρό άτομο ο Βαλντεράμα, συμφωνεί με τον προπονητή της Βραζιλίας Σκολάρι, που επιτρέπει ελεύθερα το σεξ στους καριόκας. “Ειδικά μετά από ήττα το να ξαπλώνεις με γυναίκα είναι ό, τι πιο χαλαρωτικό” λέει ο ξανθομακρυμαλλιάς.

Είπαμε. Μία μετρίου βαθμού σωματική άσκηση είναι όταν το κάνεις, διότι η σεξουαλική επαφή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα. Εγώ βάζω στο λογαριασμό αυτό που λέει ο Βαλντεράμα ότι μειώνει το στρες στον ποδοσφαιριστή, ότι ψυχολογικά τον ανεβάζει.

Ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικό είναι το σεξ. Είναι, λοιπόν, αντιεπιστημονική, αντιαθλητική θέση το “Μη” και το “Όχι” των προπονητών στη μόνη δραστηριότητα, λέω για το σεξ, που είναι ευεργετική στις χημικές αντιδράσεις του σώματος. Πολύ περισσότερο όταν ο ποδοσφαιριστής ζει το άγχος ενός μουντιάλ, μακρυά από την πατρίδα του.

Το λέω με κάθε σοβαρότητα. Αν ήμουν προπονητής, τόσο για πάρτη μου, όσο και προς όφελος των παικτών μου θα είχα μαζύ μου το Κάμα Σούτρα. Το βιβλίο με τις καλύτερες “συνταγές” γι' αυτό που θέλουν ένας άνδρας και μια γυναίκα. Μη το λησμονούμε. Όσο αναγκαία είναι η τροφή, το ίδιο είναι και ένας καλός οργασμός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο πιο κομπλεξικός λαός του κόσμου