ΥΠΟΠΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!

 

Δεν έγινε κανένα στήσιμο στο μουντιάλ. Όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν από την αγγλική εφημερίδα Daily Telegraph είναι 100% αληθινά, όμως δεν αφορούν παιχνίδι, παιχνίδια στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Το στήσιμο αγώνα δεν έχει γίνει ακόμα. Αποδυτηριάκιας μιλάει.

Όπου υπάρχει κονόμα θα παίξει και ο πονηρός. Νόμος της ζωής. Προκειμένου να κερδίσει χρήματα ο πονηρός θα ψάξει τρόπο να την χωθεί στο κόλπο. Νόμος. Δεν θα γίνει το σικέ, διότι κάποιοι θα φοβηθούν μην εκτεθούν, διότι δεν έχουν τα άντερα να ρισκάρουν, διότι απλά δεν τους παίρνει να στήσουν το έργο.

Με την περίπτωση της Γκανάς, τι έγινε; Καμμία έκπληξη! Το 90% των παραγόντων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, τόσο στη λεχριτοσύνη των ομοσπονδιών της Αφρικής, όσο και στις κυριλάτες χώρες της Δύσης, είναι λαμόγια. Όποιος δεν είναι λαμόγιο είναι ύποπτος! Ξεχωρίζει σα τη μύγα μέσα στο γάλα. Όλοι φυλάγονται απ’ αυτόν, τον καθαρό, τον αξιοπρεπή.

Οι πάντες λαμογιάρουν. Όπως το λέω. Από την κορυφή της πυραμίδας μέχρι τη βάση. Επί του θέματος. Τους κάνανε τσακωτούς τους Γκανέζους αλεπουδιάρηδες της ομοσπονδίας που ήταν ανοικτοί να στήσουν φιλικά ματς στις ΗΠΑ, πριν το μουντιάλ. Όχι στο μουντιάλ. Και γιατί βγήκε στον αέρα η βρωμοδουλειά παραμονές των αγώνων Ολλανδία – Χιλής και Βραζιλίας – Καμερούν; Το προχώρησα το πράμα;

Παίρνω άλλο δρόμο. Γερμανία και ΗΠΑ αν στήσουν το «Χ» μεταξύ τους προκρίνονται και οι δυο. Ποια, όμως, από τις δυο ομάδες θέλει την πρώτη θέση; Όταν βγαίνει στον αέρα μια κομπίνα το πρώτο που σκέπτεσαι είναι ποιος οφελείται. Μιλάμε για στήσιμο. Γίνεται και χωρίς την προσυνενόηση δυο αντιπάλων! Σε ένα μουντιαλικό ματς Ευρε-Ολλανδίας και οι δυο ήθελαν το «Χ» και το πήραν χωρίς να το στήσουν. Ήξεραν τι ήθελε ο καθένας και κορόϊδευαν μέσα στο γήπεδο 90΄ λεπτά. Το τέλειωσαν 0-0, σα να είχαν κάνει με τα μάτια μια συμφωνία κυρίων.

Διαβάστε ακόμα:

Ελλάδα, Κίνα και ξερό ποδοσφαιρικό ψωμί