ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥ ΓΑΜ… 2-1 Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 

Μία πολυκατοικία με σούπερ λουξ ρετιρέ ήταν η Ολλανδία στο ματς με το Μεξικό που προηγήθηκε με φανταστικό γκολ και κρατούσε την πρόκριση μέχρι τα τελευταία λεπτά. Γιατί; Επειδή οι άλλοι όροφοι της ολλανδέζικης πολυκατοικίας είναι απλής κατασκευής με φθηνά υλικά, όχι πολυτελούς κατασκευής όπως  το πολυτελέστατο ρετιρέ.

Βαν Πέρσι, Ρομπέν και Σνάιντερ είναι το ρετιρέ, η μόστρα της Ολλανδίας. Τρεις κακοποιοί που δεν τους βάζεις μέσα στο σπίτι σου. Είναι παίκτες ικανοί να σου κάνουν τη ζημιά. Να σε κλέψουν. Να πηδήξουν την γυναίκα σου, και αν βρουν την ευκαιρία και την παρθένα κόρη σου.

Ανόητο το Μεξικό. Έτσι όπως έπαιξε αγνοούσε τον κίνδυνο των τριών κακοποιών της Ολλανδίας. Αντί να κρατάνε τη μπάλλα οι Μεξικάνοι, αντί να βγαίνουν από την περιοχή τους έβαζαν μέσα στο σπίτι τους, μέσα στην κραββατοκάμαρά τους τούς αντιπάλους. Κρίμα για το Μεξικό. Από λάθος τακτική κι όχι γιατί στάθηκε κατώτερο «έδωσε» την πρόκριση στην Ολλανδία. Η ισοφάριση με μία δολοφονική ρουκέτα του Σνάιντερ και το 2-1 με πέναλτυ που κέρδισε ο σεσημασμένος Ρομπέν.

Διαβάστε ακόμα:

Και η Ελλάδα περνούσε αυτή τη Βραζιλία