ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ Σ' ΑΛΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

 

Λέμε για την Ελλάδα, την ευκαιρία που έχει για να διακριθεί στο μουντιάλ. Για την Ολλανδία τι να πεις; Εν όψει του παιχνιδιού απόψε με το Μεξικό. Τίποτα δεν έχεις να πεις. Ό, τι έχεις να πεις, θα έρθει η σειρά να το πεις μετά το ματς.

Πήγε καλύτερα στην Αφρική του 2010 η Ελλάδα σε σύγκριση με την Αμερική του 1994. Και ήδη πήγε ακόμα καλύτερα στην Βραζιλία του 2014, αφού προχώρησε στους “16”. Της Ολλανδίας δεν της φθάνει να παίξει μέχρι τελικό. Το 'χει ξαναπετύχει, τρεις φορές μάλιστα. Θέλει κούπα.

Πρώτα να περάσει το Μεξικό. Εύκολο; Δεν ξέρεις. Παίζει και ο αποκλεισμός. Είδες τι έγινε στο παιχνίδι με την Αυστραλία. Μετά το θρίαμβο 5-1 επί της Ισπανίας, η ψυχή ανάποδα της βγήκε της Ολλανδίας να πάρει το τρίποντο.

Κάθε παιχνίδι μία άλλη ιστορία. Ίδιος ο παίκτης σ' άλλο σκηνικό. Ένα Μεξικό με διαφορετικό πρόσωπο στα τρία προηγούμενα ματς. Διστακτικό στην πρεμιέρα με Καμερούν 1-0, αποφασιστικό με Βραζιλία 0-0 και φιλόδοξο με τα ρεμάλια της Κροατίας 3-1.

Με την ευκαιρία. Τα ρεμάλια οι Κροάτες. Χειρώτεροι σε αστάθεια από τους Σέρβους. Δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη. Κροατία, η τσογλανία.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός ο φούρνος του Βελγίου