ΓΛΑΣΤΡΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ

Πηγή: INTIME
 

Καμμία εμπιστοσύνη δεν έχει ο Αλαφούζος στον Μαρινάκη. Το ίδιο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ούτε φίλο, ούτε σύμμαχο, ούτε τίποτα δεν θεωρεί τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Και παρ’ ό,τι τους χωρίζουν πολλά, κουβέντες βαρειές και ασήκωτες που οι ίδιοι έχουν απευθύνει ο ένας στον άλλον, κι όχι τον περασμένο αιώνα, κατέληξαν σε πρόεδρο «κοινής αποδοχής». Σε πρόεδρο της σούπερ λίγκα που πρότεινε ο Μαρινάκης και αποδέχθηκε ο Αλαφούζος. Ποια είναι η συνέχεια;

Σε δυο εβδομάδες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα πλακωθούν. Εδώ είμαστε και εδώ είσαστε. Ποια ήταν η «συμφωνία»; Ο Ολυμπιακός να βάλει πρόεδρο, τον Αγραφιώτη (φωτό αριστερά), και ο Παναθηναϊκός τον αναπληρωτή πρόεδρο, τον Σιωπήλη (φωτό δεξιά). Ανέκδοτο.

Βάσει του καταστατικού ο πρόεδρος της σουπερ λιγκα είναι όλα τα λεφτά. Αυτός αποφασίζει. Μόνον αυτός. Ο αναπληρωτής πρόεδρος είναι μία γλάστρα. Ένα τίποτα.

Αφού, λοιπόν, έγινε «συμμαχία» για το καλό του ποδοσφαίρου επόμενο είναι να θέλει να ενημερώνεται, να έχει άποψη ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού. Επειδή ο Σιωπήλης δεν θέλει να το παίζει σιωπηλός. Σε λιγώτερο από δυο εβδομάδες θα γίνει η πρώτη πλάκα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τα έχωσε ο Αλαφούζος στον Σάντος