Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΒΡΗΚΕ ΝΕΟ «ΝΤΡΟΓKΜΠΑ»

Πηγή: INTIME
 

Θα περιμένουν το μουντιάλ και μετά θα κάνουν μεταγραφές. Έτσι μάθαμε στο σχολείο. Στα πρώτα μαθήματα της δημοσιογράφίας. Εμείς δεν είμαστε προπονητές, όμως σαν άνθρωποι των εφημερίδων πρέπει να ξέρουμε πως σκέπτονται οι ομάδες, οι προπονητές. Ο Μουρίνιο την έκανε. Αυτόν θέλω, είπε, τον Ντιέγκο Κόστα. Και τον ήθελε τον “Ντρογμπά” του πριν ακόμα ξεκινήσει το μουντιάλ.

Πρωταθλητής με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Βραζιλιάνος που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός. Λέμε για τον Ντιέγκο Κόστα που στην πατρίδα του με τη φανέλλα της Ισπανίας έφαγε τα μπινελίκια της ζωής του. Άστα αυτά.

Από τα τρία το μακρύτερο πήρε στο μουντιάλ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία. Και ο Ντιέγκο Κόστα πήγε αδιάβαστος. Ούτε κι αυτός έκανε τίποτα. Κι όμως, ο κοντοπούτανος Μουρίνιο τον πήρε στην Τσέλσυ. Δεν άλλαξε γνώμη. Και να πεις ότι το κασέ του παίκτη έπεσε, όχι βέβαια.

Από τότε που κληρώθηκε η Τσέλσυ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο τσάμπιονς ληγκ, ο Ζοζέ Μουρίνιο έφτιαχνε τα πλάνα του για την επόμενη σαιζόν. Πώς θα κτίσει την επίθεσή του με θεμέλιο λίθο τον ασχημομούρη Ντιέγκο Κόστα.

Διαβάστε ακόμα:

Παίζουν μπάλα και τα κορμιά