ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;

Πηγή: INTIME
 

Βάλτε μου αυτόν τον διαιτητή. Να πάρετε στην ομάδα σας αυτόν τον προπονητή. Αυτός να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, εκείνος όχι. Οι συγκεκριμένες εφημερίδες να γράψουν αυτά, διαφορετικά...

Αυτά κι άλλα τέτοια αναφέρονται στα δικόγραφα που απεκάλυψε ο Σκάι του Αλαφούζου, με βάση απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Και που συνιστούν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, με συνέπεια να κατηγορείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θέλει, δεν θέλει ο Μαρινάκης είναι πρόσωπο δημόσιο, άρα δεν χρειάζεται να φοβάται τίποτα, αν είναι αθώος. Ας αναφέρουν το όνομά του τα μήντια, τι έγινε; Στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα ο Μαρινάκης κυριαρχεί τα τελευταία 4 χρόνια. Οφείλει να αντέχει την κακότητα, την αντιπαλότητα, την εμπάθεια. Η προσωπική του ηθική θα βγει πιο ενισχυμένη στην περίπτωση που λάμψει η αλήθεια.

Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι να «προστατεύεται» η δημόσια εικόνα του Μαρινάκη, του κάθε δημόσιου προσώπου, όσο πρωτίστως να κάνει την δουλειά της η Δικαιοσύνη και το πολιτικό προσωπικό. Ο υπουργός αθλητισμού, για παράδειγμα, είναι εκτός τόπου και χρόνου και φτιάχνει… νέους νόμους. Αμάν πια! Με τους νέους νόμους που δεν τους χρειαζόμαστε και τα πολυμεταχειρισμένα τσιτάτα για κάθαρση και εξυγίανση και πόλεμο στην διαφθορά του ποδοσφαίρου.

Το ‘χουν στην εντατική το ποδόσφαιρο. Και δεν σταματούν να το μαχαιρώνουν συνεχώς. Μια ακόμα ευκαιρία παρουσιάζεται. Φούσκα ήταν κι έσκασε, επί της ουσίας τελικά, η προηγούμενη υπόθεση με τις κασέτες για τα στημένα ματς, το 2011. Έχουμε πάλι φούσκα ή, μία μπόμπα που καίει κόσμο επώνυμο;

Διαβάστε ακόμα:

Στη λάσπη τα 4 πρωταθλήματα ο Μαρινάκης