ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΚΙΝΙΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Όλα ήταν δεξιά για τον Παναθηναϊκό. Είχε πάρει το “Χ” στο πρώτο ματς από την Λιέγη και ξεκινάει τη ρεβάνς με γκολ-δώρο από την βέλγικη ομάδα, μάλιστα αρκετά ενωρίς. Το πράμα είχε μπει στο δρόμο του. Η πρόκριση, με χαρακτήρα πανηγυρικό, και τι έγινε; Κέρδισε 2-1 ο “Τσίπρας”, ο προπονητής της Σταντάρ.

Όλα φάνηκαν από το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού, τον Μπεργκ. Ανύπαρκτος στο ματς. Εκτός ρυθμού ο “σκόρερ”. Έκανε το σουτ, του προέκυψε το 1-0, όμως έστω και με αυτογκόλ θα περίμενες να πάρει ηθικό ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τριφυλλιού την περασμένη σαιζόν.

Ανέτοιμος, τελικά, αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός. Μακρυά από τις πολύ καλές εντυπώσεις του πρώτου αγώνα, του 0-0, όπου και στο Βέλγιο θα μπορούσε να είχε σκοράρει, ο κυπελλούχος Ελλάδος έδειξε φανερές δυνάμεις. Δέχθηκε δύο γκολ από παίκτη αφρούρητο! Φοβερό. Ο προσωπικός αντίπαλος του σκορ, ο Τριανταφυλλόπουλος μάλλον θα βρισκόταν στην Μύκονο, ίσως και σε κάποιο άλλο νησί.

Μία αστεία άμυνα η Σταντάρ. Περάστε κόσμε. Όποιος ήθελε, με μπάλλα ή, όχι, από τον Παναθηναϊκό κυκλοφορούσε στα καρέ της Σταντάρ. Ατυχία; Σίγουρα μέτρησε και η γκίνια, τα δύο δοκάρια, οι χαμένες ευκαιρίες. Επιμένω. Ο Παναθηναϊκός που κέρδισε το στοίχημα την περασμένη σαιζόν δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό.