ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Από τη γκέλα της πρεμιέρας στο θρίαμβο ο ΠΑΟΚ, μάλιστα εκτός έδρας, τη δεύτερη αγωνιστική. Σημαίνει κάτι αυτό; Μη βιάζεσαι. Και ο καλός ΠΑΟΚ και ο κακός είναι ίδιος. Δεν είναι άλλη ομάδα, απλά έτσι ή, αλλοιώς, σ΄αυτό ή, σ' εκείνο το παιχνίδι δείχνει ένα άλλο πρόσωπο.

Ο γνωστός ΠΑΟΚ, λοιπόν, συνήθως κάνει τις ανοησίες του μαζεμένες ή, στην αρχή ή, στο τέλος του αγώνα. Έτσι και με τον προβληματικό, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, Πλατανιάς αυτή τη σαιζόν, ο ΠΑΟΚ ψαχνότανε στο ξεκίνημα για κανά δεκάλεπτο, όμως στη συνέχεια παρουσίασε πολύ καλή εικόνα. Αναμενόμενο το 4-0. Σα να ήρθε μόνο του.

Είναι ένας αγώνας αυτός και τίποτα περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό απέναντι σε αντίπαλο σαφώς καλύτερο σε σύγκριση με τον Πλατανιά του προηγούμενου πρωταθλήματος. Δεν μπορείς να κρίνεις τη μία ομάδα, τον ΠΑΟΚ, αγνοώντας πόσο μετράει η άλλη. Ο Πλατανιάς χρειάζεται κατεπειγόντως μεταγραφές. Δεν την βγάζει καθαρή χωρίς ενίσχυση. Ο ΠΑΟΚ.

Τον θέλουμε πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα. Όχι κατώτερο του ειδικού βάρους του. Οι οιωνοί είναι καλοί. Μετά την τεσσάρα στο γιουρόπα. Από τον ΠΑΟΚ και μόνον απ' αυτόν εξαρτώνται τα περισσότερα, αν όχι όλα. Να μη παραμυθιαστεί, να μην αποκρυνθεί από τις αδυναμίες του ζαλισμένου από τα δύο 4-0.

Διαβάστε ακόμα:

Αργησε να ξυπνήσει η Παναγιά